16

Odp: huska 570SM

Tylko żebym ja sie na drugi dzień do jazdy nadawał ;) bo to różnie może być , moja głowa jest nie przewidywalna jak cr 500

motoslide.com

17

socho lepiej dobrze policz bo wydasz 6 czy 7k na moto i 2k na alkohol ... Wiec moze juz lepiej nigdy nie kupuj sm

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

18

tegma napisał/a:

socho lepiej dobrze policz bo wydasz 6 czy 7k na moto i 2k na alkohol ... Wiec moze juz lepiej nigdy nie kupuj sm

chyba 40 na alkohol he he

19

zupełnie nie rozumiem takich durnych dyskusji....

....przecież ja mam zawsze pełen barek, wpadajcie!!:)

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

20

Socho :) nie dość, że kupisz moto po 2 latach szukania to jeszcze sprzedawca zaprasza wszystkich na wodke ...  :cool:  czyli odchodzi Ci te 2k co Ty byś musiał wydać :P

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

21 Ostatnio edytowany przez Gajos (2011-03-11 10:10:55)

to ja tylko zapytam jest zarejestrowany na Ciebie ?
wszystko gra z dokumentami ?

co tam naprawdę jest jeszcze do zrobienia ? udało Ci się wreszcie zrobić w 570 czy był mały swap na 610 ?

22

nckPOL napisał/a:

ale tak serio Majki to rozumiem że wszystkie plastiki zostały wymienione na świeższe, a kiedy to było ??
jest zarejestrowany na Ciebie ?
nie mogę dojrzeć na fotkach czy jest z rozrusznikiem czy bez ?

Nie zostały wymienione.
Są takie jakie były i nie sądzę, żeby ten człowiek /ogr/ od którego to kupiłem bawił się w wymienianie plastików.
Myślę, że po prostu ładnie je nabłyszczył i tyle. źle na żywo nie wyglądają.

Motocykl jest zarejestrowany na mnie na czerwonych blachach, ponieważ nie miał przeglądu kiedy go rejestrowałem.
Przegląd został załatwiony i jest zaświadczenie, ale blach nie zmieniłem na białe.

Motocykl jest bez rozrusznika i mam wrazenie, że do nich rozrusznika nigdy nie było.

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

23

no 570 były chyba tylko z kopaja

motoslide.com

24

tak tak pytanie o rozrusznik było bez sensu dlatego się poprawiłem :p

a zdradzisz jeszcze jak zakończył się ten cyrk z remontem ? tzn pozostało przy 570 czy przerzuciłeś bebechy od 610 ? (wiem że pojemność ta sama ale ponoć różnice w tłoku i wale/korbie były  tak?)

a tak z ciekawości to dużo gibania z odpaleniem ? Nigdy nie miałem doczynienia z 600na kopa i ciężko mi sobie wyobrazić kopanie tego :P

25

cos mi nie pasuje. w 2001 nie bylo takich plastikow. zastanawiam sie bo ja mam z 2004 i mam inne. takie ostrzejsze pojawily sie juz po moim. w sumie jestem ciekaw jak je zalozono bo moje ciezko dostac

[url]http://picasaweb.google.pl/marszalkowicz.bartosz[/url]

26

w 570 w ogóle nie ma takich plastików :)

27

ciao

więc wychodzi na to, że cilinder z 610 wcale nie pasuje do 570:)
Co do plastików- pojęcia nie mam jakie były.
Takie kupiłem i są co prawda wszystkie na innych śrubkach, ale nie widziałem śladu rzeźbienia przy nich.

Może to oznacza, że mam moto 2005;)
albo, że jest z kosmosu

28

w sumie u mnie leza plastiki od nowszego modelu wiec sprobuje je wsadzic

[url]http://picasaweb.google.pl/marszalkowicz.bartosz[/url]

29

ale to dziwne bo na zagranicznych forach te motocykle wydaje mi się, że mają właśnie takie owiewki....

30

tez właśnie poszukuje SM'a :cool:  i ciekawi mnie jak jest ze sprawdzaniem zaworów, z wymianą oleju i ogólnie ile kosztuje utrzymanie takiego moto robiąc w miesiącu 1000km?

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???