Odp: Tor Radom 2011
Franc. A jak to jest z roczna karencja w AK Radom? Bo z tego co czytalem na stronce, to znizki owszem, ale po roku.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom 2011
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Franc. A jak to jest z roczna karencja w AK Radom? Bo z tego co czytalem na stronce, to znizki owszem, ale po roku.
jezeli nic w bergu niewybuchnie to i ja sie pojawie :)
wg mojej skromnej wiedzy która nabyłem rano, jako członek AK Radom (55pln rocznie składka +10 pln wyrobienie kwitu) masz zniżkę 40 czy tam 50% na śmiganie po torze w dni otwarte dla motocykli
po roku jak cię wciągną do sekcji supermoto profity sie zwiększają ale szczegółów nie znam, nie chce zmyślać
Ok. Dzieki.
jak cię wciągną do sekcji supermoto profity sie zwiększają ale szczegółów nie znam, nie chce zmyślać
Sekcja nie placi za traningi. Przynajmniej tak bylo do 2010 włącznie.
Dla zainteresowanych;
od tego piątku ruszają poniedziałkowo-piątkowe treningi na torze w Radomiu.
w ten piatek raczej pogoda na śmiganie nie pozwoli ale w poniedziałek bede juz leciał :)
jazdy od rana
Masz miejsce na busie? Chętnie się podczepię:]
wstępnie i ja sie pisze. a od której do ktrórej zamierzacie latać?? i ile hajsu mam wziąść :) ?
wstępnie i ja sie pisze. a od której do ktrórej zamierzacie latać?? i ile hajsu mam wziąść :) ?
Pytanie od której godziny można zacząć? No i pytanie od której można opłacić składkę za członkostwo? :)
pozdr,
Agnieszka powiedziała newsy co do toru bedą wrzucać na facebook-a i tak też widze zrobili, cytując;
"Treningi motocyklowe reaktywowane!
Automobilklub Radomski już w najbliższy piątek tj. 18.03.2011r. zaprasza wszystkich zainteresowanych treningami motocyklowymi.
Trening odbędzie się w godzinach od 9:00 do 18:00
Trening odbędzie się w godzinach od 9:00 do 18:00
...Koszty dla jednego uczestnika
09:00-14:00 - 50pln
14:00-18:00 - 60pln
W sezonie 2011 planowane są treningi motocyklowe
- poniedziałki 09:00-18:00
- piątki 09:00-18:00
"
newsy co do toru bedą wrzucać na facebook-a
a gdzie oni się kryją w facebooku??
Franz napisał/a:newsy co do toru bedą wrzucać na facebook-a
a gdzie oni się kryją w facebooku??
wpisz w wyszukiwarce na facebook'u "tor Radom" i pojawi się ich konto
poniedzialek 8 stopni :) może ktoś chętny :)
Ja chętny ktoś jeszcze?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Radom 2011
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 70 zapytań