1

Temat: Tor Radom 2011

Hej,
jestem właśnie po rozmowie z Panią Agnieszką AK Radom.

Treningi na torze mają ruszyć jeszcze w tym miesiącu, jesli oczywiście pozwoli pogoda.
Poza poniedziałkami jak w zeszłym roku, na 90% mają dojść też piatki.
Koszt całodniowego śmigania to 80pln. Dla członków AK Radom zniżka.

Koszt członkostwa w AK Radom 55pln (składka roczna) + 10pln legitymacja wiec jak ktoś planuje pojawiać sie regularnie w Radomiu to sprawa jest opłacalna.

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

2

Odp: Tor Radom 2011

Siema Franz w Radomiu jest sekcja terenowa?

motoslide.com

3

na zawodach tak, na treningach nie, bo poza nami śmigają też plastiki po torze

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

4 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-03-09 11:21:32)

no tak rozumiem

EDIT : własnie lipa troche , że to w tygodniu jest , sobota-niedziala to by było coś

motoslide.com

5

ciekawe czy w tym roku Radom również wycofa się z motocykli na większość sezonu.

btw nie ma w planach jakichś weekendowych terminów?

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

6

Bondek napisał/a:

ciekawe czy w tym roku Radom również wycofa się z motocykli na większość sezonu.

btw nie ma w planach jakichś weekendowych terminów?

w zeszłym roku bylem kilka razy w niedziele, jakos od 8 do 13 stej mieliśmy czas, potem karty wbijały, ale to za każdym razem indywidulanie ustalaliśmy, nie był to szywny ustalony termin

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

7

uuu to zaje...cie jak Twoja huska? składaj i możemy śmignąć :D ja chce być członkiem hehe ;)

Franz napisał/a:

8 Ostatnio edytowany przez Franz (2011-03-09 11:32:11)

danielmik napisał/a:

uuu to zaje...cie jak Twoja huska? składaj i możemy śmignąć :D ja chce być członkiem hehe ;)

Franz napisał/a:

pucuj tego swojego repa i jak pogoda pozwoli to jeszcze w tym miesiącu lecim  :)

husia juz prawie gotowa

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

9

Jaj, normalnie już czuje to kręcenie w brzuchu ;)

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

10

hehe wazne zeby sie krecilo w silniku :)

11

dobra ide sie przejechac nie ma co ;]

12

W Radomiu bywam czesto, tez w poniedzialki. Ale myslalem, ze w Radomiu jest sekcja SM ktora ma treningi w inny dzien (srode o ile dobrze pamietam) Ze scigami sie srednio jezdzi. Tzn wiem ze scigom sie srednio jezdzi z SM, bo znam to z tej perspektywy. SMowcy maja z dupy trajektorie. Wpychaja sie za wszelka cene itp atrakcje.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

13

JERY napisał/a:

Wpychaja sie za wszelka cene itp atrakcje.

nie no Jery proszę Cię...

ja w zeszłym roku wyjebałem glębę w radomiu przez jakiegoś leszcza hornetem i jakoś nie płakałem a typ nawet nie przeprosił ...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

14

Ja nie placze. Mowie tylko, ze SMowcy czasami przeginaja pale. Jedzie za mna ktores tam okrazenie, widzi ze zawsze dochodze do wewnetrznej. Nastepny zakret to samo, ale nie moze poczekac do wyjscia tylko musi sie pchac pod lokiec, w te 20cm ktore zostalo do kraweznika. I tak sie w myslach pytam, czy warto skoro to tylko trening, a nie zawody i walka o 1sze miejsce na ostatnim zakrecie.

P.S. Takie atrakcje mialem w Lublinie. Fakt, ze byl szybszy, a ja sobie tylko cwiczylem trajektorie, ale tym bardziej by sobie spokojnie przejechal za zakretem. Wiem, ze ludzie sa rozni i jezdza na roznym poziomie. Nie generalizuje. Pytam tylko czy warto tak za wszelka cene. Ogolnie ciezko pogodzic scigi z SM bo to zupelnie inne style a co najwazniejsze zupelnie inne trajektorie. Pewnie glownie przez trajektorie dochodzi do "konfliktow".

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

15

Ja się piszę na odwiedziny toru. Tylko proszę nie krzyczec, że słabo zapierdalam. Ale mam to zamiar poprawic:)))

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...