Odp: Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM
a ja sobie napisalem , jak bedzie to bedzie, aaa... zreszta numer sam nie jedzie :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja sobie napisalem , jak bedzie to bedzie, aaa... zreszta numer sam nie jedzie :D
nom mi się udało zaklepać 73 w Pucharze w obu klasach
Takie zainteresowanie numerkami, że w Gostyniu na starcie to niektórzy będą stali jeszcze przed ostatnim łukiem :D
Bardzo się cieszę będzie się działo :D
Dziwi mnie, że pan Kaluza zamiast zajmowac sie przydzielaniem numerow startowym internautom, nie może się okreslic np co do terminu zawodów suwalskich. Bo jest to środek sezonu urlopowego. A jak informacja zmianie terminu pójdzie "za pięć dwunasta" to nikt nie będzie przerywał urlopu aby odwiedzić.
A skąd wiem, że termin suwalski jest do przesuniecia? A ze swojego maila.
Cześć, czy to pewne, że termin tych zawodów będzie inny niż pierwotnie określony? To jest jakaś paranoja...
Crazy_Russian napisał/a:Dziwi mnie, że pan Kaluza zamiast zajmowac sie przydzielaniem numerow startowym internautom, nie może się okreslic np co do terminu zawodów suwalskich. Bo jest to środek sezonu urlopowego. A jak informacja zmianie terminu pójdzie "za pięć dwunasta" to nikt nie będzie przerywał urlopu aby odwiedzić.
A skąd wiem, że termin suwalski jest do przesuniecia? A ze swojego maila.Cześć, czy to pewne, że termin tych zawodów będzie inny niż pierwotnie określony? To jest jakaś paranoja...
dlaczego paranoja ?
jestes imigrantem ? nie wiesz ze w polsce jestes ?
Cześć, czy to pewne, że termin tych zawodów będzie inny niż pierwotnie określony? To jest jakaś paranoja...
Pewne to będzie tydzien przed zawodami, jak w koncu będą musieli podjąć decyzję.
# 24 w obydwóch klasach PP zarezerwowane - sentyment od 2004 roku ;)
Jak do tej pory zapisało się ponad 20 osób- głównie do PP, codziennie spływa po kilka zgłoszeń- mam nadzieję, że taka frekwencja będzie na wszystkich rundach :) A pamiętajmy, że nie każdy się wpisze "wirtualnie"- wielu zrobi to na zawodach.
Chłopaki, pucujcie maszyny, regulujcie zawory i widzimy się w maju !!
Klasa otwarta PP numer startowy 93 zarezerwowany :) Tegma popieram :) Do zobaczonka w maju w Gostyniu :)
No proszę, Tegma zainwestował półtorej stówy w okleine i przewrócił do góry nogami coś co działało kilka ostatnich lat bez większych zgrzytów.
:) nie wydałem na nią ani złotówki :P poprostu lubię numer 77 i NIE LUBIĘ STAĆ W KOLEJKACH
Praktykowane były zapisy przez net na zawody- mi się to podobało bo w biurze zawodów odbierało się tylko kostkę ( Ci co musieli to jeszcze płacili ) więc co myślicie o tym, aby dalej była możliwość zapisu przez net i dodatkowo uiszczenia wszystkich opłat przez internet ? można to łatwo zrobić płacąc np kartą bądź przez odnośnik do stron banków.
Cel ? jak ktoś zapłaci to nie zrezygnuje w ostatniej chwili ze startów no i brak wspomnianych już wyżej kolejek ...
bez większych zgrzytów.
A teraz będzie bez zgrzytów - czy to mniejszych czy większych...
...i NIE LUBIĘ STAĆ W KOLEJKACH
Zarezerwowanie numeru przez internet nie wplywa na stanie w kolejkach. W kolejce sie stoi aby sie zglosic do zawodow.
Za to burdel sie stworzy, jak ktos nowy zarezerwuje sobie numer zawodnika jezdzacego w poprzednich latach i zamiast milego spotkania w celu poscigania sie, bedzie awantura na torze.
Można było się gentelmanskow umowic wsrod forumowiczow, ze wsrod forumowiczow dogadujemy sobie numery, ktore nie byly uzyte w poprzednim roku, przez zadnego zawodnika.
Nadmienie, że nie mam zadnego celu prywatnego w swojej opini, bowiem zglaszanie przez net wisi mi kalafiorem, gdyż do MP nikt nie wskoczy z ulicy, a Ci ktorzy przejda z PP do MP, nie beda zmieniali numerow.
tegma napisał/a:...i NIE LUBIĘ STAĆ W KOLEJKACH
Można było się gentelmanskow umowic wsrod forumowiczow, ze wsrod forumowiczow dogadujemy sobie numery, ktore nie byly uzyte w poprzednim roku, przez zadnego zawodnika.
My się gentelmansko umówimy ale nie tak dawno pisałeś, że nikt nie musi wchodzić na to forum.
Crazy robisz z igły widły...
Zresztą wpisało się ponad 20 osób a to stanowi więcej niż 50% ogółu zawodników startujących w zeszłym roku więc dla mnie pomysł jest ok.
Crazy, weź się przestań przypieprzać! Po co się dogadywać z kumplami jak można z Mietkiem Kałużą...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Numery startowe 2011 - aktualizacja PZM
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 75 zapytań