Temat: [K] kompletny wydech do XR650R kupie, gdzie szukac ?
Witam, jak w temacie. Towar dosc malo chodliwy, gdzie szukac, kogo pytac ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [K] kompletny wydech do XR650R kupie, gdzie szukac ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, jak w temacie. Towar dosc malo chodliwy, gdzie szukac, kogo pytac ?
Ja swoj sciagałem z USA.
W europie a tym bardziej PL ciezko kupic.
Przeglądaj zagrabaniczne aukcje.
joł
Zapytaj pompognojówy, On zmianiał u siebie, może ma oryginał do sprzedania.
Oczywiście miałem na myśli after marketowy wydech.
Seryjne wydech do 650 czasem pojawiają się na alledrogo.
joł
Mam używany oryginał jakby co Sam zmieniłem na kompletny zestaw LeoVince Również mogę załatwić
Pozdro
jakies strony www czy tylko ebay zostaje? kupilem FCRa, warto wiec miec do tego konkretny wydech
[url]http://www.xr650r.co.uk/newparts/newparts.shtml[/url]
gierwi, fajna stronka, duzo elementow, ale brak wydechow. Masz cos jeszcze?
ma ktoś z was zamontowane Upside-downy w xrce ?????
Najmniejszym nakładem sił i środków można dopasować od CRF450. Poszukaj na SMJ i belgijskim forum supermoto gościa o nicku xr_manu, to jest guru od xr 650 rsm.
tak własnie myślałem ze z crf bedzie najmniejszy problem :) a Ty Gerwi masz XR ??? bo mi sie zdaje ze chyba ktma 990
To się Tobie źle wydaje. KTM sprzedany (z resztą 950 a nie 990), XR 650 R-SM ktoś mi wyjął spod nosa, ale temat zgłębiałem trochę.
No ja tez kombinuje czy XR czy LC4 660 czy CRF czy EXC. i narazie staram sie dowiedziec co sie da zrobic z tej XRki. W polsce to widze cieżko to kupic. została jedna sztuka na allegro hehe
sluchajcie moze przeniesiemy watek do ogolnego, tam bedzie mozna zebrac wszystkie pomysly, linki, zdjecia o XR... co Wy na to ?
zalozylem nowy temat, prosze pisac tutaj [url]http://forum.supermoto.pl/post50111.html#p50111[/url]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [K] kompletny wydech do XR650R kupie, gdzie szukac ?
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 75 zapytań