1

Temat: [K] kompletny wydech do XR650R kupie, gdzie szukac ?

Witam, jak w temacie. Towar dosc malo chodliwy, gdzie szukac, kogo pytac ?

2

Odp: [K] kompletny wydech do XR650R kupie, gdzie szukac ?

Ja swoj sciagałem z USA.
W europie a tym bardziej PL ciezko kupic.

Przeglądaj zagrabaniczne aukcje.

joł

3

Zapytaj pompognojówy, On zmianiał u siebie, może ma oryginał do sprzedania.

4

Oczywiście miałem na myśli after marketowy wydech.
Seryjne wydech do  650 czasem pojawiają się na alledrogo.

joł

5

Mam używany oryginał jakby co Sam zmieniłem na kompletny zestaw LeoVince Również mogę załatwić
Pozdro

Hej, zróbcie tutaj miejsca z deka, bo będę zaraz tańczył breka

6

jakies strony www czy tylko ebay zostaje? kupilem FCRa, warto wiec miec do tego konkretny wydech

7

[url]http://www.xr650r.co.uk/newparts/newparts.shtml[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

8

gierwi, fajna stronka, duzo elementow, ale brak wydechow. Masz cos jeszcze?

9

ma ktoś z was zamontowane Upside-downy w xrce ?????

Motorynka -> SHL M04 -> M72 -> GPZ 550 -> VFR 750 -> GSX-R 750 -> ZX6R -> FZR 1000 -> TL1000S -> GSX-R 1000 -> LC4 660 SMC ;)

10

Najmniejszym nakładem sił i środków można dopasować od CRF450. Poszukaj na SMJ i belgijskim forum supermoto gościa o nicku xr_manu, to jest guru od xr 650 rsm.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

11

tak własnie myślałem ze z crf bedzie najmniejszy problem :) a Ty Gerwi masz XR ??? bo mi sie zdaje ze chyba ktma 990

Motorynka -> SHL M04 -> M72 -> GPZ 550 -> VFR 750 -> GSX-R 750 -> ZX6R -> FZR 1000 -> TL1000S -> GSX-R 1000 -> LC4 660 SMC ;)

12

To się Tobie źle wydaje. KTM sprzedany (z resztą 950 a nie 990), XR 650 R-SM ktoś mi wyjął spod nosa, ale temat zgłębiałem trochę.

13

No ja tez kombinuje czy XR czy LC4 660 czy CRF czy EXC. i narazie staram sie dowiedziec co sie da zrobic z tej XRki. W polsce to widze cieżko to kupic. została jedna sztuka na allegro hehe

14

sluchajcie moze przeniesiemy watek do ogolnego, tam bedzie mozna zebrac wszystkie pomysly, linki, zdjecia o XR... co Wy na to ?

15

zalozylem nowy temat, prosze pisac tutaj [url]http://forum.supermoto.pl/post50111.html#p50111[/url]