16

Odp: wystawa motocykli

mg84 napisał/a:

czyli dobrze że nie pojechałem :D

ale 18-20.03.2011 jest Motor show w Poznaniu i tam chyba się wybiorę , polecam (w zeszłym roku było znośnie)    ;)

Tam sie bankowo bedzie trezba jechac, czyli dobrze ze do do warszawy nie jechałem, bo bym sie tylko wkurzył niepotrzebnie xd

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

17

Barteksm napisał/a:

aaa tam zdjecie ...
zdjec z nią to ja mam kilka , ale przychodzi taki okres w życiu , że zdjecie już nie wystarcza hyhyhy :D

na ucho, podała numer telefonu jak się zdjęcie znudzi to zadzwonię :P

18

Tak. Można z nią rodzinkę sobie założyc. . .

Barteksm napisał/a:

aaa tam zdjecie ...
zdjec z nią to ja mam kilka , ale przychodzi taki okres w życiu , że zdjecie już nie wystarcza hyhyhy :D

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

19

Qbek napisał/a:

https://lh4.googleusercontent.com/_p-qB5qFB2E0/TXNrm78FJBI/AAAAAAAAB1E/3kd-Z_hu4U4/s800/_MG_0139_X.jpg

eeee to nie ta czarnula, byla jeszcze jedna ubrana na czarno :P.

Ja byłem pierwszy raz na tych targach i faktycznie poza mozliwoscią pomacania paru ducati nic wiecej nie było. najmilszym akcentem tych targów była dla mnie możliwość poznania w końcu  Michała Fijałkowskiego czyli "Micka" i prezesa Pejsera :D

Motorynka -> SHL M04 -> M72 -> GPZ 550 -> VFR 750 -> GSX-R 750 -> ZX6R -> FZR 1000 -> TL1000S -> GSX-R 1000 -> LC4 660 SMC ;)

20 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-03-07 00:33:45)

bartolini76 napisał/a:

Tak. Można z nią rodzinkę sobie założyc. . .

chyba Cie poniosło , wszystko zbyt poważnie odbierasz , ale takie uroki internetu

motoslide.com

21

na motogen.pl jest trochę zdjęć

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

22

czarnula z Triumph'a :D
https://lh3.googleusercontent.com/_p-qB5qFB2E0/TXLOjYij9dI/AAAAAAAABzE/WBu-pi_GWnw/s512/_MG_0102_X.jpg

MZ Baghira Black Panther 660 SM --> Z1000 2010" gen. 3
SM...I'll be back!!!

23

Widac juz ja troche ząb czasu  nadszarpnał :P

525 EXC

24

Heh oba zdjęcia mają filtr HDR zapodany ;)

MZ Baghira Black Panther 660 SM --> Z1000 2010" gen. 3
SM...I'll be back!!!

25

Zapraszam na Motor Show w Poznaniu 19-20 marzec, gwarantuję że będzie nie jedeno supermoto! ładne dziewczyny ,polska premiera kilku zacnych aut( CLS AMG, Bentley,Aston MartinDB9-Carbon)również będzie dostępny darmowy tor kartingowy, no i najważniejsze że będzie dużo taniej bilety po 10pln dzieci do lat 3 za darmo. O logistyce nie wspomne, wychodzisz z dworca głównego i jesteś na targach :)

26

Socho napisał/a:

Zero supermoto trzy lata temu było lepiej a najlepiej rok temu dwa lata temu było co innego ... ta wystawa jest dopiero trzeci raz jak sama nazwa wskazuje.

Tak nie do końca bo OWMiS to kontynuacja imprezy o nazwie Motocyl-Expo, organizowanej w halach-Expo na ul. Prądzyńsiego przez kilka lat. Swoją drogą dużo lepsza lokalizacja i obiekt był jedak w halach Expo. Jak na chyba już siódmą impreze niestety mały progres.

27

Ja tam wole rude:D
wystawcy zapomnieli o SM  :rolleyes:

Post's attachments

Attachment icon DSC04593.JPG 207.19 kb, 61 downloads since 2011-03-07 

life's 2 short 2be slow

28 Ostatnio edytowany przez hacker33 (2011-03-07 18:04:01)

mcienki napisał/a:

Zapraszam na Motor Show w Poznaniu 19-20 marzec, gwarantuję że będzie nie jedeno supermoto! ładne dziewczyny ,polska premiera kilku zacnych aut( CLS AMG, Bentley,Aston MartinDB9-Carbon)również będzie dostępny darmowy tor kartingowy, no i najważniejsze że będzie dużo taniej bilety po 10pln dzieci do lat 3 za darmo. O logistyce nie wspomne, wychodzisz z dworca głównego i jesteś na targach :)

a ile będzie tych supermoto nie licząc twojego?:D

I rozumiem że ten tor kartingowy będzie właśnie do śmigania tymi supermociakami :D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

29

Plaster galante te dziewuszki twoje :D

motoslide.com

30

hacker33 napisał/a:
mcienki napisał/a:

a ile będzie tych supermoto nie licząc twojego?:D

I rozumiem że ten tor kartingowy będzie właśnie do śmigania tymi supermociakami :D

Pracuje nad tym :D