1

Temat: wystawa motocykli

Najprawdopodobniej jutro wybiore sie na wystawe motocykli w Warszawie.
Jak ktos jest zainteresowany, to moge zrobic specjalnie zdjęcie jakiegoś motoru, kasku itp., albo o coś zapytać wystawiających...

Liste wystawców macie tutaj:
[url]http://www.wystawa-motocykli.pl/Lista,Wystawcow,291.html[/url]

2

Odp: wystawa motocykli

byłem dzisiaj  i niestety biednie jak to w PL ale lepiej niz 2 lata temu ... ducati diavel a szczegolnie jego hotesa malinka :))

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

3

Zero supermoto trzy lata temu było lepiej a najlepiej rok temu dwa lata temu było co innego ... ta wystawa jest dopiero trzeci raz jak sama nazwa wskazuje.

4

tez wpadam jutro z ekipa ... zrobie pare fotek ...ducati ;) ..i motocykli :)

i can do this .. here, hold my beer

5

cross napisał/a:

byłem dzisiaj  i niestety biednie jak to w PL ale lepiej niz 2 lata temu ... ducati diavel a szczegolnie jego hotesa malinka :))

Byłem wczoraj i tez chodziłem kolo Diavela :D chociaz troszke wczesniej to koło tej turbo Hayabusy chodziłem :D. Czarnula normalnie mistrzostwo świata :D szczeólnie z tyłu haha :D

Motorynka -> SHL M04 -> M72 -> GPZ 550 -> VFR 750 -> GSX-R 750 -> ZX6R -> FZR 1000 -> TL1000S -> GSX-R 1000 -> LC4 660 SMC ;)

6 Ostatnio edytowany przez Qbek (2011-03-06 15:46:58)

Z roku na rok większą lipę odwalają. Hala na max. powierzchni nie została wykorzystana. Yep Ducati roxx :))

Na stoisku TwinAir dowiedziałem się od gościa (Niemiec), że w Polsce jest 6 MZ Baghira  :D

MZ Baghira Black Panther 660 SM --> Z1000 2010" gen. 3
SM...I'll be back!!!

7

Byłem wczoraj i szczerze mówiąc szkoda mi wydanych 25zł na bilet. No może darmowe numery ,,motocykla" trochę to rekompensują :D

Ciuchów mało, Husqvarny nie było a KTM wystawił tylko 3 moto i quada.

8

czyli dobrze że nie pojechałem :D

ale 18-20.03.2011 jest Motor show w Poznaniu i tam chyba się wybiorę , polecam (w zeszłym roku było znośnie)    ;)

KTM SMR 450 - samoobsługowa hurtownia frajdy!!!

9

panowie fotki jakies wstawcie, tej czarnej Ducati :)

10 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-03-06 20:05:17)

Ta czarna ducati to moja ulubienica z przed roku :D , zaraz zarzuce jakies zdjecie z przed roku :D

Pocahontas 2010
http://img15.imageshack.us/img15/3176/p2212131.jpg

motoslide.com

11

https://lh4.googleusercontent.com/_p-qB5qFB2E0/TXNrm78FJBI/AAAAAAAAB1E/3kd-Z_hu4U4/s800/_MG_0139_X.jpg

MZ Baghira Black Panther 660 SM --> Z1000 2010" gen. 3
SM...I'll be back!!!

12

Mmmm , dla mnie to ducati jest paskunde i do vmaxa sie nie umywa , ale Pocahontas warta grzechu .

motoslide.com

13

a ja się wbiłem na to czerwone podwyższenie i sobie zrobiłem zdjęcia z panią :)

14

aaa tam zdjecie ...
zdjec z nią to ja mam kilka , ale przychodzi taki okres w życiu , że zdjecie już nie wystarcza hyhyhy :D

motoslide.com

15

Ducati słabe ale pani niczego sobie :)