76

Odp: Chodzę już bokami, przebieram nogami.

Landryss25 napisał/a:

Bartek nie chodzi o to że wymieniam.

Huska jest brata a on chce zmienić na coś czym można przejechać 200km bez bólu pośladów i kręgosłupa. Ja szukam teraz moto dla siebie i chce coś w miarę mocnego i lżejszego od 610. Moto które w sezonie będzie SM a jesień-zima enduro. Chętnie bym kupił coś typu 510 ale za dużo kilometrów robię w sezonie. DRZ E jest chyba jedynym moto które spełnia moje wymagania.

Jakie przebiegi robisz w roku?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

77 Ostatnio edytowany przez Landryss25 (2011-02-26 18:08:22)

Sebo ale pewnie Twoj brat chce za DRZ tyle ile ja chce wydac juz z konkretna przerobka na SM. Ale wyslij szczegoly i jakies foto na PW, przemysle :)

Co do zajechanych sztuk to mi nie grozi bo mam jedna pewna upatrzona i raczej ja kupie. Jeszcze nie kupilem wiec nie planuje sprzedawac ale mysle ze ze 3 lata albo i wiecej polatam.

Gierwi raz moto zrobi u mnie 5k raz 10k. Moze nie jest to strasznie duzo nawet jak na jakas 510. Ale biorac pod uwage niezbyt duza kwote jaka chce przeznaczyc kupilbym moto juz troche zmeczone.

78

Spokojnie to żadna tajemnica jest na allegro. A możesz mi zdradzić szczegóły tej "twojej" upatrzonej. ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

79

No ja też mniej więcej 10 tys robię i się zastanawiam, czy takie "godzinowe" przeglądy mnie nie wykończą.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

80

Gierwi nie taki diabeł straszny. Zapewniam Cię  :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

81

Godzinowy ? Czyli co Gierwi nie będzie lc4 albo xr650 ?

motoslide.com

82

Co innego jakby to bylo dosc nowe moto z malym przebiegiem.

Sebo chyba za ta kase wolalbym juz Huske od brata odkupic. Ta moja to 2002 z jakims sportowym wydechem, zadbana i z pewnego zrodla. Moze to nie szczyt marzen. Gdybym nie chcial przebrabiac moto to zapewne kupilbym sporo mlodsze.

83

Barteksm napisał/a:

Godzinowy ? Czyli co Gierwi nie będzie lc4 albo xr650 ?

Jeżeli Lc4 to SMC a tam prawie że godzinowy, jeżeli XR to też co 1000 km, ale myślę też o Husabergu 650. Na razie co zerknę to sie właśnie sprzedało :( , ale szukam, szukam.

84

przecież smc 640 ,625 ,660 mają przeglądy według serwisówki co 5 tys km ?

motoslide.com

85

640 tak ale 660 już nie

86 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-02-26 18:39:11)

No tak na DRZetę w tej cenie trzeba amatora... kogoś kto chcę bez częstych serwisów robić duże przebiegi ;)

Mamy już dwóch zdecydowanych za 14.500 ale brat upiera się przy 15  :) 2008 rok przebiegu 2500 km. salon Polska

87 Ostatnio edytowany przez Raju (2011-02-26 18:45:58)

gierwi napisał/a:

640 tak ale 660 już nie

W manualu od 660 napisane jest, ze olej i filtry co 5 tyś. km. Ale wiadomo, że takich sprzętów nie oszczędza się za bardzo, wiec warto wykonać tą czynność częściej :) nie ma tragedii, dlatego zdecydowałem się na 660 smc :)

http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ

KTM 660 SMC 2006 :D

88 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-02-26 18:46:33)

nie no mam serisówke tez od 660 2005 rok i wymiana oleju , filrów co 5 tyś km

motoslide.com

89

Bartas podeślij jak możesz tego manuala na zxc40@op.pl mam z 15giga manuali a właśnie do swojego kuca nie mam :] tzn dokładnie rocznikowo bo mam 2k4, 2k7 itd... a 2,5 nie chociaz pewnie w większości kwestii to pewnie dokładnie to samo...

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

90

SnowMoto napisał/a:

movement zoo limited

To ty fristajlowiec jesteś :D  ja to lubię  zapierdalać po muldach  i ogółem zapier papier dlatego atomic sx 11 ale może niedługo b5 :) trzeba się kiedyś na stoku spotkać

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA