Odp: Chodzę już bokami, przebieram nogami.
Kup pan golfa lepiej...
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Chodzę już bokami, przebieram nogami.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kup pan golfa lepiej...
Mam wrazenie Brzoza, ze nie chodzi o tesknote za wiosna, a o chec pozbycia sie Golfa. :D
Jesli to ten z obrazka to mozemy porozmawiac ;)
Brzoza - będziesz zadowolony,fajne autko :D
No mnie też już szlak trafia, ale jeszcze nie aż tak bo wynikło że mam luz w wahaczu i moto jeszcze nie gotowe.
Mam tylko nadzieję że kiepawe te twoje źródła meteorologiczne bo do końca marca.... hmm to ja już po ścianach będę chodził.
Co do autka ta moja poczciwa skodzianka już coraz częściej niedomaga i muszę kupić coś nowego ale kompletnie nie wiem co, ważne by było jak najtańsze w eksploatacji ale nie tylko paliwożerność lecz i bezawaryjność i ceny części, osiągi nie istotne ważny by jakoś wyglądało nie tak emerycko jak moja fela :)
Też mam nadzieje że będę zadowolony. A śmieszne, bo sam samochód do mnie przyszedł. Kolega z samochodów wlazł do mnie na górę i mówi że ma dla mnie auto. Zrobiłem jazdę próbną, risercza wśród wyjadaczy czy się opłaca i samochód już na mnie czeka na dachu mojej firmy.
Klima, ABS, wspomaganie, radyjko, wszystkie głośniki, oponki nowe etc. Super sprawa :)
Crazy haha ja gryzłem się w język kilka razy. Ale już się nie spoufalam z kolegami.
Popatrz Crazy jak dobrze obaj Brzoze znamy ;) Tylko mi w takich okolicznościach mówią że jestem złośliwy :(
Hahahaha,
Temat założyłem o 13stej, samochód zobaczyłem po raz pierwszy po drugiej a zdecydowałem się na zakup o 16stej.
Sram na sprzedaż golfa, oddam go na złom najwyżej - bo chce za niego śmieszny pieniądz. A ty Sebek siedź cicho jak siedziałeś. To mi pasowało.
Brzoza i mi pasowało gdy nie zwracałeś się do mnie aż tak bezpośrednio... bez nadmiernej poufałości.
To siedź cicho i będzie dobrze. Będziesz komentował - nie będzie dobrze.
[url]http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110224/POGODA_PROGNOZA/90438782[/url]
wiosna tuz tuz, wole takie info czytac bo też nie wyrabiam ;)
Te słowa wyjąłeś mi z usta... to działa w dwie strony. Siedzisz cicho jest dobrze... itd. kiedyś mnie to bawiło teraz już niestety nie bawi.
...
...
Dziewczyny przejdźcie sobie na priv.
Cholera nie wierzę ;) To od twego Crazy linka wszystko się zaczęło. ;) i jeszcze opierdol dostałem.
Na naszą obronę bez OT tym razem bo temat jest luźny. :)
Ale zgadzam się Crazy z tobą z całą pokorą. Tylko kto pierwszy ustąpi... odwieczny dylemat. ;)
Idzie sezon ... czuje go Brzoza z Sebkiem znowu zaczynają :D
Wątpię Bartku by mogło być tak samo :( W każdym bądź razie... za oddanymi kolegami... pójdę nawet w ogień. :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Chodzę już bokami, przebieram nogami.
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 73 zapytań