1

Temat: Chodzę już bokami, przebieram nogami.

Patrzę za okno - słońce.
Patrzę w kalendarz - koniec lutego.
Patrzę w garażu - stoi - ONA. Czyściutka, pachnąca, przygotowana do działania DRZeta.
Kurde - już nie mogę wytrzymać powoli. Tak mnie irytuje ten mróz, ta syfna pogoda. Jak ktoś mi dzisiaj powiedział jeszcze że to ma potrwać tak do końca marca, to ja już nie wiem co zrobię :)
Nie chce mi się już tym Golfem jeździć, na nic nie mam ochoty. Chcę słońce i piękne ciepełko typu przynajmniej 10 stopni. Czy to dużo??
Macie tak samo?? :P

Chętnie przyjmę zjebki za założenie nowego tematu o dupie marynie i kłócąc się z wami trochę się rozgrzeję w ten mróz.

PS. Drodzy moderatorzy - dlaczego nie działają mordki i emotikonki??

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2

Odp: Chodzę już bokami, przebieram nogami.

Mam dokładnie to samo, tyle że jak jest na plusie to coś śmigam bo bym nie wytrzymał ;]

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

3

Po tobie nie spodziewałem sie takich wyznań . Tak , ale muszę przyznać i ja , że mam ze sobą coraz wiekszy problem , nie moge sie odnaleźć , kładąc się spać myśle o tym czy sprawny amortyzator otworzy przedemną nowy świat , jadąc samochodem mam przez ułamek sekundy odruch pojechania "srodkiem" .
Pizdowate takie wyznania , ale nic sie nie zrobi :D

motoslide.com

4

Obejżałem wszystkie filmy o sm, Jak troche odpuszcza tak do minus 4 , minus 3 to wskakuję na moto.Zimno, ślisko, opony nie trzymają, żona krzyczy, uszczelniacze lag skrzypią a wspomnienia bezcenne... Zimo, Bura Suko proszę grzecznie jak mama uczyła wyp...alaj!!!!!!!!!!!!!

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

5

Panowie wyznania jak Panienki hehehe zaraz się rozkleje :cool:
Mi się po nocach śni jak zapierdalam moją burą suką do pracy i z powrotem  :D nawet śmierć w snach mi nie przeszkadza

prawda jest jedna
ZIMO WYPIERDALAJ :]

life's 2 short 2be slow

6

widze Dr na zdjeciu ?

motoslide.com

7

Brzoza, zakładaj duże koła i w teren.
Jak ktoś nie ma dużych kół, to niech jedzie w teren na dwóch tylnych crossowych 17" albo normalnych szosowych małych. Jak małe nie trzymają, to trzeba zakolcować i będą trzymały. Jak się nie chce kolcować to można siedzieć w domu i walnąć focha na zimę ;)

8

Mnie już  hu... strzela  mam głupie sny z motorem jestem omotany :P

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

9

Barteksm napisał/a:

widze Dr na zdjeciu ?

tak
suczysko 650

life's 2 short 2be slow

10

Szkoda gadać już z tą zimą poprzetykaną wiosennymi dniami, robiącymi tylko nadzieję człowiekowi...

11

[url]http://www.youtube.com/watch?v=q80BAs4QjQQ[/url]

[url]http://www.youtube.com/watch?v=c52HKtAxX4Y[/url]

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

12

Zakatuje Kata...

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

13 Ostatnio edytowany przez KotiDRZ (2011-02-24 17:43:04)

Łącze sie w bólu Pany:(

Black RiDeR

14 Ostatnio edytowany przez SuperMocarz (2011-02-24 18:10:47)

Szwinia, ja nie lubię rzeźbić w gównie. Niunia moja to SM, a kóła enduro zakładam tylko od wielkiego dzwonu....

A z tego całego żalu kupiłem sobie dzisiaj furę - nissan almera 2002 :) hehe 115 koni. Będzie ogień.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

15

Brzozrider napisał/a:

Nie chce mi się już tym Golfem jeździć

a wielgachny wydech i milion naklejek mocy  masz ?

no widzicie zakladac wety i dawac na jakis kryty tor  kartingowy :) a nie marudzic ze zimno

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest