796

Odp: Bluza SUPERMOTO

Jery, moge jakos podrzucic Ci kase na Teofilow:>?

Black RiDeR

797

Jery rozumiem że bluzy jeszcze masz?

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

798

jeszcze można zamawiać Sebastianie

motoslide.com

799

pany to ja się pogubiłem. Jak zamówiłem dwie bluzy to mam cos dopłacić za przesyłkę, czy wkońcu nie. Od biedy mogę podjechać do Łodzi na piwo;]

***427***

800 Ostatnio edytowany przez mateuszxino (2011-02-22 20:40:14)

Lubart napisał/a:

pany to ja się pogubiłem. Jak zamówiłem dwie bluzy to mam cos dopłacić za przesyłkę, czy wkońcu nie. Od biedy mogę podjechać do Łodzi na piwo;]

Na to wychodzi, że wszysto się może zdarzyc ale raczej nie będziesz musiał dopłacać.

Nie na 100%,
żeby zaraz mnie Jery nie skreślił czasem..

MZ 125 sm

801

przeciez bylo walkowane, zamiawiajac np wicej niz 1 sztuke placisz tyle samo za przesylke

Black RiDeR

802

Panowie, zamiast bić pianę na forum poczytajcie dokładnie temat :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

803

no więc o co chodzi z moim tematem. jaki problem połączyć moją bluze z dwoma bluzami kusloncu w jedną paczkę . żaden. bez dopłat.

the end

MZ 125 sm

804

:D :D :D ;p

805

A nie łatwiej bywam było chłopaki zamówić np 4 bluzy z jednego konta ?

A tak do Jery znowu musi wykombinować do której paczki i po ile dołożyć :) Lepiej mu po prostu ułatwić robotę skoro się charytatywnie poświęcił na załatwianie tych bluz.

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

806

Dokładnie tak jak Daniken pisze. Ja już kiedyś podjąłem się robienia forumowych koszulek i było z tym pierdzielenia się co niemiara. To się tylko tak wydaje, że ludzie wpłacą kasę, zawozisz co trzeba, a potem wysyłasz i po sprawie... Doceńcie, ze w ogóle się tego podjął.

mateuszxino- Jery pisał, żeby każdy wpłacił to 20zł za przesyłkę (nie 20zł od bluzy tylko od osoby!) żeby na pewno starczyło i nie musiał się prosić o jakieś głupie 2zł. Jeżeli bierzesz np. 3 bluzy z jakąś inną osobą, to przesyłka może wyjść trochę więcej niż te 20zł a to już kolejny problem, bo teraz trzeba czekać aż ktoś dośle kasę. Znowu będzie musiał iść wypłacić kasę, pójść na pocztę, wysłać paczkę- jeszcze więcej zmarnowanego czasu. W niektórych przypadkach 20zł będzie to za dużo i wtedy odsyła różnicę na konto. Jery pisał, że będziecie mieli rachunki, wiec bez obaw.

http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ

KTM 660 SMC 2006 :D

807 Ostatnio edytowany przez JERY (2011-02-23 07:38:23)

mateuszxino napisał/a:

no więc o co chodzi z moim tematem. jaki problem połączyć moją bluze z dwoma bluzami kusloncu w jedną paczkę . żaden. bez dopłat.

the end

Jesli jedna osoba zamawia wiecej niz jedna bluze, a koszty wysylki beda wieksze niz to okreslilem, to pokryje roznice z wlasnej kieszeni, i po okazaniu rachunku  bede liczyl, ze ktos mi to zwroci. Moze sie doczekam, moze nie. Ale to moj blad bo nie wzialem tego pod uwage i jako "organizator" biore to na siebie zeby juz nie mieszac i nie przeciagac. Natomiast gdy kilka osob sklada sie na paczke, to tego problemu nie mam, bo kazdy zaplaci za przesylke i ta kwota na pewno wystarczy. Przynajmniej z tymi osobami nie bede mial klopotu. Teraz widzisz roznice? Wyraznie opisalem schemat, dla osob skladajacych sie na jedna paczke. Tak ciezko Ci dorzucic te 20zl? Boisz sie, ze Cie oszukam? To nie zamawiaj tej bluzy i nie bedziesz mial stresu.

KotiDRZ napisał/a:

Jery, moge jakos podrzucic Ci kase na Teofilow:>?

Nie widze przeszkod... odpowiedzial slepy kon, drugiemu slepemu koniowi, na pytanie czy wystartuja w Wielkiej Pardubickiej :)

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

808

BLUZY - LISTA INFORMACYJNA

wplaty

sebek_d       75zl
Giersik          75zl
Daniken        90zl
Tabul            75zl
Radzio          130zl
Gierwi           75zl
Franz            75zl
Ranger88     140zl
moto             55zl
Fikol              75zl
Raczek          130zl
Spe3dy          75zl
Pajak            130zl
Jaca               75zl
Bartolini76     75zl
Gecon            130zl
Bartek_OSW  75zl
Barteksm       130zl
patryk1533     75zl
Ku-Słońcu       130zl
Misa                75zl
maciejwra       75zl
TOYO               90zl
Lubart             130zl
MATEUSZXINO 55zl  doplata za wysylke
POMIAN           75zl
PERPETUM       75zl
DRAGILLA         130zl
RODMAN          75zl
SEBAKAT          145zl

Panowie. Zbieram kase do konca tygodnia. Potem ruszam z drukiem. JESLI KTOS NIE WPLACI KASY DO KONCA TYGODNIA, NIE BEDZIE MIAL BLUZY.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

809

mam nadzieje że zdążyłem, wysłałem 85zł bluza nr3 xxxl

810

okey, dziś dopłacę to 20zł. sorry za problem

MZ 125 sm