Odp: Bluza SUPERMOTO
Jery, moge jakos podrzucic Ci kase na Teofilow:>?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jery rozumiem że bluzy jeszcze masz?
jeszcze można zamawiać Sebastianie
pany to ja się pogubiłem. Jak zamówiłem dwie bluzy to mam cos dopłacić za przesyłkę, czy wkońcu nie. Od biedy mogę podjechać do Łodzi na piwo;]
pany to ja się pogubiłem. Jak zamówiłem dwie bluzy to mam cos dopłacić za przesyłkę, czy wkońcu nie. Od biedy mogę podjechać do Łodzi na piwo;]
Na to wychodzi, że wszysto się może zdarzyc ale raczej nie będziesz musiał dopłacać.
Nie na 100%,
żeby zaraz mnie Jery nie skreślił czasem..
przeciez bylo walkowane, zamiawiajac np wicej niz 1 sztuke placisz tyle samo za przesylke
Panowie, zamiast bić pianę na forum poczytajcie dokładnie temat :)
no więc o co chodzi z moim tematem. jaki problem połączyć moją bluze z dwoma bluzami kusloncu w jedną paczkę . żaden. bez dopłat.
the end
A nie łatwiej bywam było chłopaki zamówić np 4 bluzy z jednego konta ?
A tak do Jery znowu musi wykombinować do której paczki i po ile dołożyć :) Lepiej mu po prostu ułatwić robotę skoro się charytatywnie poświęcił na załatwianie tych bluz.
Dokładnie tak jak Daniken pisze. Ja już kiedyś podjąłem się robienia forumowych koszulek i było z tym pierdzielenia się co niemiara. To się tylko tak wydaje, że ludzie wpłacą kasę, zawozisz co trzeba, a potem wysyłasz i po sprawie... Doceńcie, ze w ogóle się tego podjął.
mateuszxino- Jery pisał, żeby każdy wpłacił to 20zł za przesyłkę (nie 20zł od bluzy tylko od osoby!) żeby na pewno starczyło i nie musiał się prosić o jakieś głupie 2zł. Jeżeli bierzesz np. 3 bluzy z jakąś inną osobą, to przesyłka może wyjść trochę więcej niż te 20zł a to już kolejny problem, bo teraz trzeba czekać aż ktoś dośle kasę. Znowu będzie musiał iść wypłacić kasę, pójść na pocztę, wysłać paczkę- jeszcze więcej zmarnowanego czasu. W niektórych przypadkach 20zł będzie to za dużo i wtedy odsyła różnicę na konto. Jery pisał, że będziecie mieli rachunki, wiec bez obaw.
no więc o co chodzi z moim tematem. jaki problem połączyć moją bluze z dwoma bluzami kusloncu w jedną paczkę . żaden. bez dopłat.
the end
Jesli jedna osoba zamawia wiecej niz jedna bluze, a koszty wysylki beda wieksze niz to okreslilem, to pokryje roznice z wlasnej kieszeni, i po okazaniu rachunku bede liczyl, ze ktos mi to zwroci. Moze sie doczekam, moze nie. Ale to moj blad bo nie wzialem tego pod uwage i jako "organizator" biore to na siebie zeby juz nie mieszac i nie przeciagac. Natomiast gdy kilka osob sklada sie na paczke, to tego problemu nie mam, bo kazdy zaplaci za przesylke i ta kwota na pewno wystarczy. Przynajmniej z tymi osobami nie bede mial klopotu. Teraz widzisz roznice? Wyraznie opisalem schemat, dla osob skladajacych sie na jedna paczke. Tak ciezko Ci dorzucic te 20zl? Boisz sie, ze Cie oszukam? To nie zamawiaj tej bluzy i nie bedziesz mial stresu.
Nie widze przeszkod... odpowiedzial slepy kon, drugiemu slepemu koniowi, na pytanie czy wystartuja w Wielkiej Pardubickiej :)
BLUZY - LISTA INFORMACYJNA
wplaty
sebek_d 75zl
Giersik 75zl
Daniken 90zl
Tabul 75zl
Radzio 130zl
Gierwi 75zl
Franz 75zl
Ranger88 140zl
moto 55zl
Fikol 75zl
Raczek 130zl
Spe3dy 75zl
Pajak 130zl
Jaca 75zl
Bartolini76 75zl
Gecon 130zl
Bartek_OSW 75zl
Barteksm 130zl
patryk1533 75zl
Ku-Słońcu 130zl
Misa 75zl
maciejwra 75zl
TOYO 90zl
Lubart 130zl
MATEUSZXINO 55zl doplata za wysylke
POMIAN 75zl
PERPETUM 75zl
DRAGILLA 130zl
RODMAN 75zl
SEBAKAT 145zl
Panowie. Zbieram kase do konca tygodnia. Potem ruszam z drukiem. JESLI KTOS NIE WPLACI KASY DO KONCA TYGODNIA, NIE BEDZIE MIAL BLUZY.
mam nadzieje że zdążyłem, wysłałem 85zł bluza nr3 xxxl
okey, dziś dopłacę to 20zł. sorry za problem
Strony Poprzednia 1 … 52 53 54 55 56 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 55 zapytań