31 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-02-22 00:21:48)

Odp: GAM MOTOS FRANCJA miał ktoś styczność?

Landryss25 napisał/a:

Chce surową DRZ E :)

Mamy do sprzedania DRZetę w jedynej słusznej wersji E z 2008 roku salon Polska ale jak się domyślam... skoro szukasz we Francji to ma być tanio ;) A brat nie odda tego taniej. Moto ma 2500 przebiegu.

Jest też opcja sprzedaży tego na kompletnym zawieszeniu od SM włączając w to koła rzecz jasna.  Teraz jest w 100% oryginale.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

32

powiem tak jak szukasz konkrtetnego modelu to sobie odpusc :) bo na bank nie da rady  , lub moze zobaczysz taka nawet z 2010 ale w stanie ze tylko srobki mozna zabrac he^^

33

motory-ppl napisał/a:

a skąd jestescie ja z pleszewa 30km od kalisz a 100 od poznania
i wzioł bym jak narazie 2 motorki bo mam kilka ! a na kiedy mniej więcej planujecei wyjazd ?? ja bym planował na 15,16,17,18,19 marca !

Ja nie brałem kiedyś skuterów od ciebie ? do gdańska ? później sam zaczałem latać do Gam

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

34

witam chyba nie brałeś bo ja sprzedaj od wakacji 2010 :P a z accimoto ?? kiedy jedziecie :) ??

35

Zapał ma każdy a gorzej z gotówką. Dostałem kilka ofert na maila z Gammotos.
Nazwali to zimowym wietrzeniem zasobów. Szału w tych ofertach nie ma ale potargować się można.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

36

ja też kiedyś gadałem i mówili że możliwe negocjacje tylko na miejscu i dostałem propozycje z gam moto pelno x8 x9 po 300-600 euro z c.g