Temat: GAM MOTOS FRANCJA miał ktoś styczność?
Witam, mam pytanie czy kupował ktoś moze motocykle z firmy GAM-MOTOS z Francji, która ogłasza się na otto moto? Ewentualnie jakie mają ceny? Jak wygląda współpraca z nimi?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » GAM MOTOS FRANCJA miał ktoś styczność?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, mam pytanie czy kupował ktoś moze motocykle z firmy GAM-MOTOS z Francji, która ogłasza się na otto moto? Ewentualnie jakie mają ceny? Jak wygląda współpraca z nimi?
Wiem tyle , włascielką jest Białorusinka mieszkająca na słałe we Francji , gadam z nią troche bo idzie sie z nią dogadać po PL . Sam mam ochote sie do niej wybrać , ale to jeszcze nie teraz , narazie gram busa .
ja bralem od nich kiedys skutery, w dosc duzych ilosciach , wspolpraca byla niezla. Ceny bardzo przyzwoite a przy wiekszych ilosciach mozliwosc negocjacji ceny.
tegma wyslalem Ci wiadomosc na PW
[url]http://gam-moto.otomoto.pl/[/url]
Bartek ta Białorusinka to tylko pracownik... ale nie zmienia to faktu, że niezwykle sympatyczna i zawsze pomocna.
Mówi po Angielsku, Rosyjsku, Polsku i w dialekcie żabim. ;)
Jeśli bierzesz kilka motocykli, jesteś w stanie urwać do kilkuset euro na każdym.
Jeśli jedziesz po kilka motocykli i pechowo trafisz na kilku handlarzy... trudniej jest o coś konkretnego.
Obstawiają to Słowacy i koczują tam na miejscu . Widać kto ma dojścia i wtyki... bo już zaklepują motocykle w chwili gdy te są jeszcze na samochodzie. Dobrze że dostawy są kilka razy w tygodniu po kilkanaście motocykli na samochodzie.
Nie wiem czego szukasz ale dobrze jeśli masz się gdzie zatrzymać... jadąc na jeden dzień możesz nie mieć szczęścia w zakupie.
Motocykle przed sprzedażą ogląda rzeczoznawca i to on decyduje czy moto wystawiają na sprzedaż w całości czy też na części.
Wałków tam raczej nie robią ale zasada ograniczonego zaufania nadal obowiązuje.
jestem z francij mieszkam tam od 15 lat (od roku w lodzi ) powiem wam ze jak ktos chce sie wbic w to nie busa bo za bardzo sie nie opłaca raczej jak weźmiesz z15-25 moto to masz o czym gadać bo jak jest jakiś np gsxr k9 to albo już ktoś po układach kupił zanim on dotarł na plac hehe trochę chore ale pieniądz rządzi(lub jak jest jakiś to albo rezerwacja lub cos zawsze znajda ) , sam sie zastanawiałem nad kupnem i sprzedaży ale zrezygnowałem za duzo cwaniaków z całej europy chcesz cos dobrze kupic i aby cie docenili ? przygotuj z 20 tys euro hehe a będziesz mial super ceny oraz fajne moto , bo jak jedziesz po 1-5 moto gsxr ,r1 nowych ci ne dadzą za dobra cene :)
Tak jak mówisz Francuz... widać jak rozmawiają z kimś kogo znają, z kimś kto od nich bierze ciągle a jak z kimś nowym.
Widziałem jak wyglądają rozładunki motocykli z samochodu... Słowacy stoją spokojnie o czekają na konkretne egzemplarze i przebierają. A ktoś kto jedzie tam po... tak jak Francuz mówi kilka motocykli, zrezygnowany bierze co popadnie by się podróż zwróciła. Do tego naprawdę jeden dzień to mało... trzeba tam być na miejscu i czekać na okazje... ale ta trafia się raczej jak ślepej kurze ziarno. Co nie oznacza że nie można liczyć na odrobinę szczęścia.
Dobra sprawą jest zebranie 2/3 osób i wspólny wyjazd powiedzmy autolawetą z przyczepką.
Koszta dojazdu, ewentualnego noclegu rozbija się na kilku. Są tam w pobliżu małe motele.
To kiedy jedziemy ? hahah
Poważnie? ja chcę się wybrać jak tylko zgromadzę gotówkę. :) oczywiście nie w środku sezonu ;)
To tak jak ja :D realny termin jesien/zima
hehe to tak jak u mnie... realny:( chyba że zrobię sezonowe wietrzenie garażu i ulicy przed domem... wyprzedażą garażową.
Wtedy będzie gotóweczka ;)
na ten moment jedyne co moge sprzedać to nerka
Jedna nerka to mało :( ale dwie to już coś... zapełnisz małego busa ;) ok... kończymy OFFa ;)
Jak byście się namyślili jechać kwiecień-maj 2011 to ja się piszę :P Jesień za późno bo w sezonie trzeba coś ,,nowego'' pokatować :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » GAM MOTOS FRANCJA miał ktoś styczność?
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 81 zapytań