Temat: SPRZEDAM GILERA STALKER TANIO cała 2004. :P
oto link do aukcji piszcie na prv bądź kontakt na aukcji :) Cena do neg. !!
[url]http://allegro.pl/gilera-stalker-rok-2004-stan-db-tanio-okazja-i1471593516.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » SPRZEDAM GILERA STALKER TANIO cała 2004. :P
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oto link do aukcji piszcie na prv bądź kontakt na aukcji :) Cena do neg. !!
[url]http://allegro.pl/gilera-stalker-rok-2004-stan-db-tanio-okazja-i1471593516.html[/url]
HAHA. Co to w ogóle ma być?
gejowóz :D
o co wam loto ?? to mi zostało z 25szt. wiec . . .
więc, tu się pisuje o SM, spróbuj na skutery.pl
mam na sorzedac 50ccm crossa tez zarej igla stan derbi senda drd racing 50sm czerwona zajegfajna :)
mam na sorzedac 50ccm crossa tez zarej igla stan derbi senda drd racing 50sm czerwona zajegfajna :)
cross to nadal nie sm !;p
no sm no ale tak napisalem aby :P
i co wszystko kupiles na gam motos ?? te 25 szt :d:d:??
nie :P kupilem to w accimoto :P
Z takim rozeznaniem rynku powinieneś wszystkie graty sprzedac u nas. Przecież wiadomo, że supermotorowcy to debile...No bo kto normalny zaklada małe kółka do crossowych moto, utwardza zawiechy? Odpowiem Tobie miły handlarzy złomkami... Ludzie, którzy wyrośli z kupowania skuterków w szczególności lekko obdartych z lewej i z prawej strony. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych łowów
jeszcze takie małe coś: "Bardzo niski przebieg tylko 6400km !!" , jak to jest mały przebieg jak na tą pojemność to życzę powodzenia !!
jeszcze takie małe coś: "Bardzo niski przebieg tylko 6400km !!" , jak to jest mały przebieg jak na tą pojemność to życzę powodzenia !!
Mój leciwy simson zrobił 20k bez remontu :P
No ale czort wie jak z żywotnością tych skuterków teraz..
simson miał bardzo dobry silnik jak na swoje czasy ;)
6k to niski przebieg, to nie chinczyk jest. sasiad mial peugeota spedfighta i zrobil 40tys i manetka tylko dwa polozenia- on i off :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » SPRZEDAM GILERA STALKER TANIO cała 2004. :P
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 68 zapytań