Odp: SPRZEDAM GILERA STALKER TANIO cała 2004. :P
Przecież 6k to on jest świeżo dotarty. Niektóre chinole robią ponad 20 bez zaglądania, później remont za 500zł i kolejne 20k km :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » SPRZEDAM GILERA STALKER TANIO cała 2004. :P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przecież 6k to on jest świeżo dotarty. Niektóre chinole robią ponad 20 bez zaglądania, później remont za 500zł i kolejne 20k km :D
To nie supermoto, widziałem skutery z włoch z przebiegami po 40k nawet bez remontu. A jak to się posypie, to za 200-300zł wrzucasz nowy cyl i latasz tyle dalej :P
keeway focus na chińskim cylku 65 ccm za 45zł 13 tys. km ;D cały i zdrowy do tej pory. aktualny wlasciciel nic nie mowi takze git.
takze to 6,5 tys. to serio malo jak na gilere. ale 'kibel'..ten czas juz minął..cale szczescie;D
a i przekręcić taki licznik to zaden problem ; ] takze tym i tak nie polecałbym sie sugerowac.
oki przekonaliscie mnie, mojej panny koreanski daelim po 9000 wyzionol ducha;p
bo ci co mówią że to nie mały przebieg to każdy myśli że przebieg w ich moto jest mały i zazdroszczą !! a w ogóle napisałem że mam też derbi sm na sprzedarz !!
bo ci co mówią że to nie mały przebieg to każdy myśli że przebieg w ich moto jest mały i zazdroszczą !! a w ogóle napisałem że mam też derbi sm na sprzedarz !!
sprzedażżżżżżżż !!!!!!!!!!!!!!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » SPRZEDAM GILERA STALKER TANIO cała 2004. :P
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 73 zapytań