16

Odp: GAM MOTOS FRANCJA miał ktoś styczność?

jak cos ja mowie po francuzku moge jechac znam duzo innych  miejsc !! jak cos pw !!:) w sumie jak bysmy sie wybrali w 5-10 osob sporo kasiory by bylo :p^^ ale potem jak mamy sie klucic o jeden dobry egzemplarz haha ^^ to nie wiemc zy to dobre :d:d::p

17

Witam też mam zamiar coś w gam-moto kupic jak jest miejsce i jestescie z okolic to tez bym sie zabrał :) Jestem w wielkopolski z miejscowości pleszew ! :) a wy :P moje gg 581571 (ja juz handluje moto)

18

Tak myślę że w 3/4 osoby można by polecieć, w takim gronie wzajemnie się dogadamy :) Będziemy o tym myśleć.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

19

Bedziemy na zlocie pić piwooo

motoslide.com

20

albo accimoto.com tam na stronie nie ma okazji ale pare razy tam byłem to warto brać w pakietach od 15 w góre skuterków są trakcyjne ceny

21

Też od nich brałem a przy kilku/kilkunastu motocyklach zrobią dobrą cenę. Mam jeszcze jedną miejscówkę, dobrą miejscówkę bo na uboczu. ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

22

a skąd jestescie ja z pleszewa 30km od kalisz a 100 od poznania
i wzioł bym jak narazie 2 motorki bo mam kilka ! a na kiedy mniej więcej planujecei wyjazd ?? ja bym planował na 15,16,17,18,19 marca !

23 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-02-21 22:28:50)

jade , tylko no data taka jesli to by było 2012 to rozumie haha
Centralna Polska , po drodze ;)

motoslide.com

24

Ja jestem z Warszawy i samo dogadanie się tu na miejscu nie stanowi większego problemu.
Ale już wiem że do tego terminu nie zbiorę gotówki. :( Lawetę mam na miejscu w Paryżu, więc pozostaje tylko załatwienie dużego busa a najlepiej autolawety.
Nie ma co się teraz na sztywno ustawiać... będziemy myśleć pod koniec marca.

25

korcze bo ja moge jechac od 15 marca do 19-20 pod koniec nie zabardzo bo ja jeszcze sie ucze dopeiro wakajce ale to juz bende ze znajomym a będiecie jechali koło kalisz w drodze powrotnej czy macei inna trase ?

26 Ostatnio edytowany przez Landryss25 (2011-02-21 22:40:12)

Ja może byłbym chętny. Ale nie wiem czy jest sens jechać z nastawieniem na jeden konkretny model (DRZ E). Jak mówicie?

Busa albo nawet i auto lawetę mógłbym ogarnąć.

Jestem z ololic W-wy.

27

najlepiej nie jechać po 1 motor i tym bardziej dla siebie. Jak już jechać to po 2 i więcej i to na handel ! a to którędy jeździcie do fr. ?? ja w wakacje będe co 2 tydzien w fr. i będe kupowal hurtowo jak coś piszcie do mnie łatwcie transporty i wpadajcie po motorki :) ale teraz chce jechać z wami do fr. najlepiej do accimoto ale w gam-moto w dziale sprzedaży pracuje 1 polak to mozna po polsku sie dogadać

28

Landryss25 napisał/a:

Ja może byłbym chętny. Ale nie wiem czy jest sens jechać z nastawieniem na jeden konkretny model (DRZ E). Jak mówicie?

Busa albo nawet i auto lawetę mógłbym ogarnąć.

Jestem z ololic W-wy.

Landryss już Ci mogę powiedzieć że ciężko we Francji o SM przynajmniej w tych miejscach o których mówimy. No było jedno LC4 w kosmicznej kasie, nie przesadzę jak powiem że stało tam chyba rok. No i widziałem SMRa z wyrwaną główką ramy. Wyładowali go z samochodu i rozszabrowali go na części sami pracownicy. (zrobili to w godzinę)
Owszem na handel jakieś pierdziwiatry można trafić ale jak Ty masz sprecyzowane że tylko DRZeta. Szkoda chyba twojej jazdy.
Zresztą jak coś znajdziesz... dajesz cynk, gotówkę przelewasz na konto i po sprawie.

29

nie wiecie kto chce gilere stalker 2004r. ?? mam tanio z faktura !! ja jestem za tym aby z wami jechać ale ja z pleszewa  100km od poznania 30km od kalisza jest możliwość abyście wpadli po mnei podczas jazdy do fracji

30

dukeSebo napisał/a:

Landryss już Ci mogę powiedzieć że ciężko we Francji o SM przynajmniej w tych miejscach o których mówimy.

Chce surową DRZ E :)

Jeszcze zobaczę i pmyślę. A może akurat coś ciekawego przywieziecie :)