Odp: RMZ450 strit prodżekt
tu sie mylisz liczy sie lans i wrazenie pod dyskoteka :D
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » RMZ450 strit prodżekt
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sorry zapomniałem przecież po to kupowałem moto ;)
Tylko ze malo ktora dziewczyna rozroznia marki motocykli. Wychodzi na to, ze lansujac sie na KTMie masz szasne zrobic wrazenie wylacznie na facetach. Dawales juz swoj numer komus z klubu KTMa? :lol:
no juz nie pamietasz jaki zachwycony byłes podziwiajac okleiny i wykonanie obicia kanapy ?
wiem wiem, mówił mi o tym PEKAWU jak przyszedł do mnie do salonu. opowiadał o twoim motocyklu i wspólnie bilismy konia. Piotrek wspominając twoje okleiny a ja wyobrażając sobie obicie twojej kanapy :)
hehehhe
Piekna metafora przewagi japońskiego producenta nad europejskim.
:p
jednak ! wiedzialem ze siedzenie z napletkow wieloryba zrobi na was wrazenie :D
poprostu ktm pękł ze śmiechu :D
no juz nie pamietasz jaki zachwycony byłes podziwiajac okleiny i wykonanie obicia kanapy ?
Pamietam ale ile mozna czytac postow o tym, jak to jedna marka jest najlepsza na swiecie a z kolei inna jest zupelnie do dupy? Wszyscy juz wiedza ze taka DRZa to jest maly pryszcz przy dowolnym KTMie ale jakos Ty nie mozesz zrozumiec, ze niektorym to zupelnie zwisa i powiewa. Co Ty zrobisz, jak kiedys KTM przestanie produkowac motocykle? Juz wiem, zostaniesz ich kolekcjonerem :)
przekonuje mnie kolor - napletkowy beż...
cross napisał/a:no juz nie pamietasz jaki zachwycony byłes podziwiajac okleiny i wykonanie obicia kanapy ?
Pamietam ale ile mozna czytac postow o tym, jak to jedna marka jest najlepsza na swiecie a z kolei inna jest zupelnie do dupy? Wszyscy juz wiedza ze taka DRZa to jest maly pryszcz przy dowolnym KTMie ale jakos Ty nie mozesz zrozumiec, ze niektorym to zupelnie zwisa i powiewa. Co Ty zrobisz, jak kiedys KTM przestanie produkowac motocykle? Juz wiem, zostaniesz ich kolekcjonerem :)
jak ty mnie dobrze znasz :D
to teraz wszyscy razem jaki kolor jest najlepszy ? :D
ale was niesie huhu
a ja wam powiem , ze kolano mi sie już zgina pod kątem 50 stopni wiec jeszcze ze 20 stopni i spokojnie będe mogł postawić noge na podnóżce wiec zimo spierdalaj wiosno przybywaj
podnózki oczywiscie suzuki :D hahaha
jak ja uwielbiam dymy na forach :)
ja tam jednak wole dymy z bonga :D
taki dym to nie dym wogole
dymn to keidyś bedzie jak skończy sie banem albo usunięciem konta :D i weź człowieku nabijaj znwou te posty hahaha
słabo ?
brzoza ! musimy sie postarac !
to ja zaczne
ty *******
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » RMZ450 strit prodżekt
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 80 zapytań