Odp: RMZ450 strit prodżekt
szukaj na motox bo tam to mijalem a chlew tam jest podobnz jak tu ^^ pozatym kawasaki to taki sam syf jak suzuki widocznie skoro produkowali ten sam motocykl a tylko znaczki zmieniali :D
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » RMZ450 strit prodżekt
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szukaj na motox bo tam to mijalem a chlew tam jest podobnz jak tu ^^ pozatym kawasaki to taki sam syf jak suzuki widocznie skoro produkowali ten sam motocykl a tylko znaczki zmieniali :D
hahaha :D robi sie ciekawie xd
Haha, odwieczna walka zwolenników ulubionych marek. :D
Prowokuj crossa aż kupi suzuki i przetnie w pół :D
DRZ ma stalową ramę więc troszkę się namacha brzeszczotem :D
Zniszczyć zawsze jest łatwo, gorzej naprawić!
nieee w zyciu .. jeszcze by ktos widzial ze to kupuje ! taki wstyd !!!!!
narazie tyle , pozniejsz wam poszukam jak sie udupialy mocowania wahacza do ramy i sama rama :)
no ogona nie odrzucił, bo go nie ma - miejmy nadzieję :)
A zawał to nie taka prosta sprawa... Trza by było go jeszcze trochę postymulować :p
Ale Bart może pianę toczyć - jak pies ze wścieklizną :)
Mnie to nie dotyka.. bo wcale nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem/fanem marki KTM, po prostu produkują fabryczne SM,, oczywiście jeżeli w momencie kupna miałbym odpowiednią gotówkę na YZtę + PROFESJONALNA przeróbka na SM to nie zastanawiałbym się nawet nad Katem. Jak wiadomo różnica w cenie jest znaczna
więc za parę sezonów pewnie też będę celował w nowiutkiego SMR'a i wtedy dopiero przesiąknę(w pozytywnym tego słowa znaczeniu) tą marką jak np. Cross
Moja niechęć do SUZUKI(a raczej jedynie do RM-Z) wynika z tego że znajomy miał bodajże model 2007 i narzekał że awaryjna i coś mu się tam oderwało w silniku, generalnie odradzał.
Pozdrawiam
Ale przynajmniej mamy gaźnik japoński- podobno najlepsze rozwiązanie KTMa ;)
Brzozrider napisał/a:no ogona nie odrzucił, bo go nie ma - miejmy nadzieję :)
A zawał to nie taka prosta sprawa... Trza by było go jeszcze trochę postymulować :p
Ale Bart może pianę toczyć - jak pies ze wścieklizną :)Mnie to nie dotyka.. bo wcale nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem/fanem marki KTM, po prostu produkują fabryczne SM,, oczywiście jeżeli w momencie kupna miałbym odpowiednią gotówkę na YZtę + PROFESJONALNA przeróbka na SM to nie zastanawiałbym się nawet nad Katem. Jak wiadomo różnica w cenie jest znaczna
więc za parę sezonów pewnie też będę celował w nowiutkiego SMR'a i wtedy dopiero przesiąknę(w pozytywnym tego słowa znaczeniu) tą marką jak np. CrossMoja niechęć do SUZUKI(a raczej jedynie do RM-Z) wynika z tego że znajomy miał bodajże model 2007 i narzekał że awaryjna i coś mu się tam oderwało w silniku, generalnie odradzał.
Pozdrawiam
Ale przynajmniej mamy gaźnik japoński- podobno najlepsze rozwiązanie KTMa ;)
i tak pryz tym zostaniesz :D
uzytkownicy suzuki zawsze najwiecej psioczą ze maja najlepsze tak samo jak ci od gsx-r wchodza na ducati na ktore ich poprostu nie stac :D
moje podejscie jest kierowane specjalnie z premedytacja bo prawda je taka czego by nie znalezli to suzuki zawsze bedzie milion epok za innymi :D
mogogp -> tyły
motocross -> tyły
supermoto -> tyły
enduro -> brak hahahaahah!
a juz produkowanie motocykla z kawasaki na ułe to porazka .... 2 lata pozniej kawasaki zrobil oswoj nowy model a suzuki dalej tego rozpadajacego sie grata klepało oO
a juz nie wspominajac o tym szlachetnym i najwazniejsze bezawaryjnym drz ktore zeby jechalo i hamowalo to trzeba wymienic pol motocykla(prawda hacker hmm brzoza ? ) a nadal pozostaje problem ze stylistyka rodem z lat 80'tych :D
Suzuki sie nie łamie , a tak na poważnie to moge sie policytować , ale nie jestem przywiązany do żadnej marki , dzisiaj latam Suzuki jutro moge latać ktm , a po jutrze husqvarną i tak liczy sie tylko jazda ;)
JAk on to zrobił ? :mad:
Suzuki sie nie łamie , a tak na poważnie to moge sie policytować , ale nie jestem przywiązany do żadnej marki , dzisiaj latam Suzuki jutro moge latać ktm , a po jutrze husqvarną i tak liczy sie tylko jazda ;)
to nie dobrze bartku bo liczy sie tylko ktm i honda :D
hehe dobra fota, gdzieś ostatnio widziałem napis "Patrz w lusterka, samochody są wszędzie!"
Liczy sie jazda , a czy to zipp tracker czy smr to już drugo rzędna sprawa , bez jazdy nie ma niczego :D
Jazda to podstawa hahaha .
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » RMZ450 strit prodżekt
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 70 zapytań