16

Odp: Jak postawic 125cc na kolo.

Coo haha, nie wierze.
Ja swoim xt125x to jest chyba najsłabsze 125 jakie moze byc to ja ja stawiałem z 2 na koło o mało ze z gazu jak sie dobrze szarpnęło nia, a tak to 2 delikatne przeciagniecie ze sprzegła i takie piony ze koniec, no ale fakt ze z tyłu zebata 48, i silnik podkrecany na 140ccm ;p

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

17

Temat iście z preclowa. Jak nie wejdziesz do pionu i nie wyhamujesz, albo przebijesz to nigdy na 1 daleko nie pojedziesz.

18

stajesz pod  dyskoteka , wbijasz jedynke trzymasz sprzeglo otwierasz manete na max  jak silnik wejdzie na maksymalne obroty "strzelasz" ze sprzegla  , nawijasz backflipa i wszystkie  wieprzowinki twoje  :D

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

19 Ostatnio edytowany przez Ranger88 (2011-02-18 10:12:05)

Możecie mu pisać co chcecie a i tak h... mu to da. Ziomuś - moja rada - trening, trening, trening i trening i... trening. Kombinuj aż wyczujesz. To z gazu, to s klamki, to z tej pozycji to z tamtej, to z jedynki to z dwójki... Jeden od razu nauczy się na kole latać, drugi po X czasie a trzeci nigdy... :] Jak będzie miało przyjść to samo przyjdzie - możesz mi wierzyć. Jeśli nie, składaj tu reklamacje. Zaufaj ciemnej strony mocy. Hyhhh... fhhh...
Aaa tylko nie przytulaj się do baku bo strasznie brzytko to wygląda a wręcz othylay się do tyu bo jeśli nie przezwyciężysz tego odruchu to się na kole latać jak Pan Bóg przykazał nigdy nie nauczysz... pzdr

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

20

Ranger88 napisał/a:

Możecie mu pisać co chcecie a i tak h... mu to da. Ziomuś - moja rada - trening, trening, trening i trening i... trening. Kombinuj aż wyczujesz. To z gazu, to s klamki, to z tej pozycji to z tamtej, to z jedynki to z dwójki... Jeden od razu nauczy się na kole latać, drugi po X czasie a trzeci nigdy... :] Jak będzie miało przyjść to samo przyjdzie - możesz mi wierzyć. Jeśli nie, składaj tu reklamacje. Zaufaj ciemnej strony mocy. Hyhhh... fhhh...
Aaa tylko nie przytulaj się do baku bo strasznie brzytko to wygląda a wręcz othylay się do tyu bo jeśli nie przezwyciężysz tego odruchu to się na kole latać jak Pan Bóg przykazał nigdy nie nauczysz... pzdr

Najlepszy post jaki na tym forum  czytalem .... pzdr.

Amen.:)

i can do this .. here, hold my beer