Temat: 690 smc z salonu taniej?
Zdecydowalem sie :)
Czy moze mnie ktos pokierowac w miejsce z mozliwoscia negocjacji ceny, czy moze cos po znajomosci da sie ogarnac?
wiadomo kazdy grosz sie liczy a uzytkowanie kosztuje :)
tel: 797 237 537
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 690 smc z salonu taniej?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy moze mnie ktos pokierowac w miejsce z mozliwoscia negocjacji ceny, czy moze cos po znajomosci da sie ogarnac?
Może sie lepiej wstrzymać na wersje z silnikiem 690ccm? ;> Jak już z salonu :)
Albo poluj na okazje, może coś taniej z roku 2010.
Powodzenia
ps. masz PM
Bazując na swojej jakże skromnej wiedzy mimo wszystko odradziłbym a polecił kupno 690tki rocznej, dwuletniej po jednym, sprawdzonym właścicielu - co najmniej znacząca różnica finansowa między salonówką a używką a satysfakcja z użytkowania i stanu posiadanego motocykla praktycznie identyczna. Pozdrawiam
tak tez chwile myslalem, zwlaszcza ze przeciez gwarancje pojdzie sie jebac, bo to niemozliwe zebym NIC przy nim nie robil :)
ale jak ciezko teraz dostac uzywke?
poza tym nauczony doswiadczeniem latwiej bede mial wykupic AC na nowke
ale jak ciezko teraz dostac uzywke?
No to niestety jest fakt. Tym bardziej jeśli mowa o sprzęcie własnie rocznym/dwuletnim...
Jesli masz możliwość finansową to wal w nówke . Zawsze gwarancja i ta pewność , ze nikt nie rzeźbił jest rzeczą piękną tak mi sie przynajmniej wydaje ;)
Ja bym tu polemizował... A co do finansów... Można mieć możliwość finansową, ale do pewnych rzeczy trzeba podejść też jakoś tak z rozsądkiem... Co..? Mam to mogę wydać...? No nie... bezsensu
Z 10 koła po miedzy używką , a nówką jest , to zależy ile ma sie do wydania .
Panowie jeżeli vilku ma taką możliwość to bym mu nie odradzał zakupu nowej maszyny. Wiadomo co się ma i oczywiście wspomniane AC będzie w cenie motocykla co jest nie lada wydatkiem przy używanym sprzęcie. :)
może wiecie kiedy są jakieś testy KTM , bo polatał bym 690 smc , sm i duke :D
Siemka Jeżeli chodzi o dotępność i rozmowy o cenach możesz spróbować we 3fun
Jarek Kamiński ogarnia temat Ktm-a tel. 0223111122 lub mail jarek.kaminski@3fun.pl
Będzie w pracy od soboty bądź poniedziałku Póki co urlop Jeżeli temat pilny można również
skontakować się Mirkiem Podgórskim tel. 0223111144 lub mail mirek.podgorski@3fun.pl
Też ogarnie Pozdro
a jak km ci nie straszne to dzwon do bielska do aunera tam sie tez co do ceny mozna dogadac
W Rapidzie wPoznaniu stoi nówka 2010 za 30 600 PLN
Z 10 koła po miedzy używką , a nówką jest , to zależy ile ma sie do wydania .
No właśnie... a to jest 10 koła... :]
osobiście jak bym miał kasę to wolałbym jednak nowy sprzęt.
Siemka Jeżeli chodzi o dotępność i rozmowy o cenach możesz spróbować we 3fun
tylko go tam nie serwisuj jeśli już kupisz.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 690 smc z salonu taniej?
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 72 zapytań