1

Temat: Husqvarna te 610 2001 r

Witam ,mam do zoferowania Husqvarne te 610 2001rok z uszkodzonym cylindrem . do moto dwa kompley koł ,tor z prawie nowymi oponami i kolo tyl szosa  opona przod szosa , dodatkowo trzy kplet zembatek i blotniki na cross , wglowicy sa zamontowane tytanowe zawory moto jezdzilo tylko na torze.cena 5500zl
[url]http://my.imageshack.us/v_images.php[/url]

2

Odp: Husqvarna te 610 2001 r

Link do zdjęć nie bangla.

lc4.pl - nowa strona pomarańczy
Najczęstszą przyczyną problemów z LC4 jest właściciel...

3

borys1 napisał/a:

Witam ,mam do zoferowania Husqvarne te 610 2001rok z uszkodzonym cylindrem . do moto dwa kompley koł ,tor z prawie nowymi oponami i kolo tyl szosa  opona przod szosa , dodatkowo trzy kplet zembatek i blotniki na cross , wglowicy sa zamontowane tytanowe zawory moto jezdzilo tylko na torze.cena 5500zl
[url]http://my.imageshack.us/v_images.php[/url]

Ile mniej więcej koszt naprawy ?:)

4

cylinder okolice 400-600 zł
tłok okolice 600 zł
uszczelka 130 zł
+ to co niewiesz ;d a wypadało by wymienić

PROJEKT : SUPERMOTO

5

cylinder za 600 ?? pokaz skad mozna za tyle ?

6

tabul napisał/a:

cylinder za 600 ?? pokaz skad mozna za tyle ?

tylko nie mów, że chodzą po drożej :(

7

[url]http://allegro.pl/silnik-cylinder-sprzeglo-wal-husqvarna-te-610-i1202271495.html[/url]

prosze bardzo cylinder z TE bez rozrusznika ale cała góra pasuje do TE z rozrusznikiem

oczywiście proszę zwróć uwage na zdanie Cena dotyczy cylindra stan bardzo dobry.   i cene w auckji ;]

8

te 600 zł to very ku.. hooptymistyczny szacunek popa to:
[url]http://www.sklepef.pl/shop/174/-5829-husqvarna[/url]
wprawdzie do innego motocykla ale już jakiś pogląd na cenę jest.

moim zdaniem jak już składasz silnik szkoda czasu i pieniędzy żeby używane części w niego pchać, ale to tylko moje zdanie

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

9

za 4000 wezmę tylko pokaż jeszcze te zdjęcia

10

nowe części po 2.5 tysia do motoru 10 letniego to nie wiem ... czy dobry pomysł. Według mnie taka używka  lepiej wyjdzie… pyzatym jak dobrze poszukam to z Rybnika chłopak taki mi oferował za  450 -500 tłok w dobrym stanie + cylinder  na nicasilu ładny  do objechania na pewno kilka lat
więc koszty naprawy były by w miare ok

11

każdy ma swoje zdanie. ale potem właśnie tworzą się oponie że w naszym kraju same padaki jeżdżą. moim zdanie bardziej od wieku liczy się stan pojazdu. jeśli jest ok. to opłaca się kupić nowe części jeśli nie to na złom. jeśli kupisz używany cylinder nie wiadomo czy będzie się nadawał do honowania bo bez tego motocykl będzie pil olej litrami.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

12 Ostatnio edytowany przez mikone (2011-02-16 13:42:59)

kurde jak ja bym chcial zeby kazdego bylo stac żeby kupować części po 2.5 kafla, według mnie taki cylinder używka to nic złego

13

Ja ostatnio naprawiałem właśnie husqvarne sm 610 zatarty tłok i cylinder. Oczywiście na tłok czekałem 2 miesiące bo kupowałem nowy i albo nie wysyłali albo przysłali zły ciągle jakiś problem, a cylinder kupiłem używany ale był po regeneracji i wsumie załatwiał to mój mechanik bo znał tego kolesia co go sprzedał ale nie kosztował 600zł tylko 1100 :/

14

no ja nie wiem bez znaczenia dla mnie po prostu pomocnie podsunąłem link z aukcji  bo dużo klikam po allegro i zazwyczaj pamiętam co i po ile było wystawione znalazłem kilka aukcji kiedyś z rzeczami do silnika i średnio każdy pisał że chce za cylinder do tego moto na  nicasilu w okolicach 400 - 600 zł wiec nie wiem czemu takie ceny i czemu ciebie mechanik skasował 1100 a na poparcie moich słów ze można za tyle kupić wkleiłem po prostu link.
A jedyne co dodaje do tego od siebie to to że używane części są ok i nie muszą  być  nówki zawsze stosowane

15 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-02-16 17:44:45)

mikone napisał/a:

kurde jak ja bym chcial zeby kazdego bylo stac żeby kupować części po 2.5 kafla, według mnie taki cylinder używka to nic złego

a w/g mnie nic dobrego z używek nie będzie, przestań pisać totalne bzdury, jak można używany cylinder bez honowania proponować, Ty nie składasz motorynki tylko moto, które ma około 60KM więc Proszę Cie...