16

Odp: Husqvarna te 610 2001 r

ehh to używki niemożna dać na honowanie ? pozatym ja nic nieproponuje bo to nie ja wystawiam te części .....

PROJEKT : SUPERMOTO

17

Ale można założyć nowy nicasil cena 600zł a honowanie się robi jak ma się malutkie ryski na nicasilu takie delikatne szlifowanie.

Hero Majestic Ankur--->Derbi Senda Xtreme R--->Lifan Cross 125--->Mz Etz 250--->Ktm Egs 360--->Kawasaki Zr7--->Gas Gas EC 300  2006 & Kawasaki Zr7s 2004

18

no i pasi

19

mikone napisał/a:

prosze bardzo cylinder z TE bez rozrusznika ale cała góra pasuje do TE z rozrusznikiem

Jesteś gotów poręczyć, że tak faktycznie jest? Bo ja na przykład wiem, że głowice się różnią.

lc4.pl - nowa strona pomarańczy
Najczęstszą przyczyną problemów z LC4 jest właściciel...

20

daniel91x napisał/a:

Ale można założyć nowy nicasil cena 600zł a honowanie się robi jak ma się malutkie ryski na nicasilu takie delikatne szlifowanie.

nowy nicasil sie nie daje na uzywki... uzywany mozna dac na honowanie pod warunkiem ze sie do tego nadaje, itd...

21

tabul napisał/a:
daniel91x napisał/a:

nowy nicasil sie nie daje na uzywki... uzywany mozna dac na honowanie pod warunkiem ze sie do tego nadaje, itd...

no oczywiście ja biore pod uwage używki ale tylko takie ktore sie nadają

22

chodzi mi o to ze ceny ktore podales nie wystarcza na zrobienie moto, takie jest moje zdanie, jedynie wystarcza na jebana rzezbe ktorej nie powinno sie robic ...

23

tabul napisał/a:

chodzi mi o to ze ceny ktore podales nie wystarcza na zrobienie moto, takie jest moje zdanie, jedynie wystarcza na jebana rzezbe ktorej nie powinno sie robic ...

nikt nie wie ile takie części pochodzą i nikt nigdy nie będzie wiedział mogą być rzeźba i 1 miesiąc a mogą akurat podpasić 100% i kilka lat....

z własnego doświadczenia kupowałem kiedyś  używkę cylinder ktm sx bo jeszcze chodziłem do szkoły nie pracowałem i nie stać mnie było na nic lepszego niż używkę i objechalem na nim 2 lata i koleś śmiga na nim do dziś

Do huśki mam nadzieje że nigdy nie będę musiał kupować i nic robić związanego z  cylindrem. Na pewno nic póki co  na to nie wskazuje z czego się cieszę