Odp: Husqvarna te 610 2001 r
ehh to używki niemożna dać na honowanie ? pozatym ja nic nieproponuje bo to nie ja wystawiam te części .....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Husqvarna te 610 2001 r
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ehh to używki niemożna dać na honowanie ? pozatym ja nic nieproponuje bo to nie ja wystawiam te części .....
Ale można założyć nowy nicasil cena 600zł a honowanie się robi jak ma się malutkie ryski na nicasilu takie delikatne szlifowanie.
no i pasi
prosze bardzo cylinder z TE bez rozrusznika ale cała góra pasuje do TE z rozrusznikiem
Jesteś gotów poręczyć, że tak faktycznie jest? Bo ja na przykład wiem, że głowice się różnią.
Ale można założyć nowy nicasil cena 600zł a honowanie się robi jak ma się malutkie ryski na nicasilu takie delikatne szlifowanie.
nowy nicasil sie nie daje na uzywki... uzywany mozna dac na honowanie pod warunkiem ze sie do tego nadaje, itd...
daniel91x napisał/a:Ale można założyć nowy nicasil cena 600zł a honowanie się robi jak ma się malutkie ryski na nicasilu takie delikatne szlifowanie.
nowy nicasil sie nie daje na uzywki... uzywany mozna dac na honowanie pod warunkiem ze sie do tego nadaje, itd...
no oczywiście ja biore pod uwage używki ale tylko takie ktore sie nadają
chodzi mi o to ze ceny ktore podales nie wystarcza na zrobienie moto, takie jest moje zdanie, jedynie wystarcza na jebana rzezbe ktorej nie powinno sie robic ...
chodzi mi o to ze ceny ktore podales nie wystarcza na zrobienie moto, takie jest moje zdanie, jedynie wystarcza na jebana rzezbe ktorej nie powinno sie robic ...
nikt nie wie ile takie części pochodzą i nikt nigdy nie będzie wiedział mogą być rzeźba i 1 miesiąc a mogą akurat podpasić 100% i kilka lat....
z własnego doświadczenia kupowałem kiedyś używkę cylinder ktm sx bo jeszcze chodziłem do szkoły nie pracowałem i nie stać mnie było na nic lepszego niż używkę i objechalem na nim 2 lata i koleś śmiga na nim do dziś
Do huśki mam nadzieje że nigdy nie będę musiał kupować i nic robić związanego z cylindrem. Na pewno nic póki co na to nie wskazuje z czego się cieszę
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Husqvarna te 610 2001 r
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 69 zapytań