Odp: Bluza SUPERMOTO
Przelew poszedł, bluza full wypas, wersja 3 rozmiar XXL
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przelew poszedł, bluza full wypas, wersja 3 rozmiar XXL
BLUZY - LISTA INFORMACYJNA
wplaty
sebek_d 75zl
Giersik 75zl
Daniken 90zl
Pytanie techniczne do osob ktore nie chca loga S. NIe chcecie loga ale napis supermoto zostaje, czy chcecie w ogole bez przodu?
przelew zrobiony, ja poproszę bluzę bez loga z przodu, ale napis niech zostanie ;)
poszło, tylko k***a... zapomniałem nicku w tytule wpisać - jerry nie będzie problemu? Nie ma drugiego takiego zamówienia jak moje zresztą jak coś - na liście masz potwierdzenie. pzdr
wplaty
sebek_d 75zl
Giersik 75zl
Daniken 90zl
Tabul 75zl
Radzio 130zl
Gierwi 75zl
Kto to jest RAFAŁ JAKUB PERKOWSKI i MICHAŁ ŻUCHOWSKI ? Panowie, pilnujcie nicka bo skad mam wiedziec od kogo przyszedl przelew?
Dla unikniecia pomyłek bardzo proszę , zeby każdy zamawiający bluze sprawdził w tabeli czy zgadza sie jego zamównienie . Wydaje mi sie , że wszystko jest zrozumiałe , ale na wszelki wypadek wyjaśnie. W rubryce z rozmiarami liczba oznacza ilość sztuk z konkretnego rozmiaru , opcja - wszystkie nadruki(full) , wersja bez loga S (bez) i łączna ilość sztuk zamówionych przez chętnego .
Pamiętajcie , że pomiar robcie tak jak rysunek w tabeli z rozmiarami pokazywał ( [url]http://img714.imageshack.us/i/rozmiarwkadziane.jpg/[/url] ) , rękaw mierzony od brzegu kaptura , żeby nikt nie płakał , że rękawy ma za krótkie .
Pozdrawiam , gdyby sie coś nie zgadzało piszcie na PW .
poszło i ode mnie 75 zł :)
wplaty
sebek_d 75zl
Giersik 75zl
Daniken 90zl
Tabul 75zl
Radzio 130zl
Gierwi 75zlKto to jest RAFAŁ JAKUB PERKOWSKI , nie skromnie przyznam ze to ja :)
wplaty
sebek_d 75zl
Giersik 75zl
Daniken 90zl
Tabul 75zl
Radzio 130zl
Gierwi 75zl
Franz 75zl
Kto to jest MICHAŁ ŻUCHOWSKI ? Panowie, pilnujcie nicka bo skad mam wiedziec od kogo przyszedl przelew?
wplaty
sebek_d 75zl
Giersik 75zl
Daniken 90zl
Tabul 75zl
Radzio 130zl
Gierwi 75zl
Franz 75zlKto to jest MICHAŁ ŻUCHOWSKI ? Panowie, pilnujcie nicka bo skad mam wiedziec od kogo przyszedl przelew?
To jest Ranger88
no ok, Juz mi Bartek pisal, ale wejdzie na forum to sam odpowie. Wtedy go dodam do listy.
no ok, Juz mi Bartek pisal, ale wejdzie na forum to sam odpowie. Wtedy go dodam do listy.
Jerry to ja - Michał Żuchowski, wiem zajebałem się :] - napisałem to zaraz po dokonaniu przelewu i na forum i Tobie na pw, kimałem cały dzień po służbie :] pzdr
Ale nie jestes jedyny ktory wysyla przelew bez nicka. Wiem ze pisales, ale i tak nie wiem czyja wplata jest czyja jesli mam 2 bez nicka.
wplaty
sebek_d 75zl
Giersik 75zl
Daniken 90zl
Tabul 75zl
Radzio 130zl
Gierwi 75zl
Franz 75zl
Ranger88 140zl
moto 55zl
Fikol 75zl
Raczek 130zl
Spe3dy 75zl
Kto to PAJĄCZKOWSKI ŁUKASZ ?? Chetnie piszecie rozmiary w przelewie, chociaz o to nie prosilem bo wszystko jest na liscie, ale nicka napisac juz wam sie nie chce. Ehhhh
Ale nie jestes jedyny ktory wysyla przelew bez nicka. Wiem ze pisales, ale i tak nie wiem czyja wplata jest czyja jesli mam 2 bez nicka.
No jak czyja jest czyja. Po to do Ciebie pisałem na PW, że drugiego takiego zamówienia nie ma jak moje i po kwocie wpłaty można dojść, ale spoko jasne - nie będziesz przecież się jeszcze dodatkowo pierd... z rozkminianiem co jest kogo. Sorry no zajebałem się :]
i dzięki, pzdr
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 43 zapytań