691

Odp: Bluza SUPERMOTO

nie chce mieszać ale...
Co do wysyłki to proponuję skorzystać z pośrednika [url]https://www.wysylajtaniej.pl[/url] za kuriera zapłacicie 19 zł przyjedzie pan z UPS pobierze paczki i będzie z czapki ... a 15 zł w kieszeni

Ja korzystam już od roku z tego portalu i puki co wszystko bez problemu, paczki dochodzą na drugi dzień  :D

seta 2T
www.facebook.com/ManetaTeam

692

aktualne  dalej ?  oczywiście te zapisy

PROJEKT : SUPERMOTO

693 Ostatnio edytowany przez SebaKAT (2011-02-15 08:52:41)

mikone napisał/a:

aktualne  dalej ?  oczywiście te zapisy

Oczywiście że aktualne, wpisuj się na listę i tyle.
[url]https://docs.google.com/document/d/1LNCtR5og-f_tVjqy5EtUWJjPKI-UonRgNNDLdUhqiGI/edit?hl=pl&pli=1#[/url]

Tak myślałem na temat tego kuriera to te 35 to chyba trochę za drogo. Z drugiej strony u mnie będą dwie pod jeden adres to tak nie odczuje bo z bratem na pół ale jak ktoś zamawia jedną bluzę to lipa.

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

694

paczka do 30kg kosztuję 19 zł
więc musiałbyś wziąć ich z 10 żeby zapłacić więcej :)

seta 2T
www.facebook.com/ManetaTeam

695

wybralem bluze nr 3 :D bo nie wiem o co w tym chodzi ? :D

PROJEKT : SUPERMOTO

696

mikone napisał/a:

wybralem bluze nr 3 :D bo nie wiem o co w tym chodzi ? :D

Wpisany

JERY napisał/a:

Od slow do czynow.

Panowie, rozmawialem dzisiaj z wlascicielem w celu potwierdzenia ceny. Tak jak byl ustalone koszt to 55zl (DO xxl) i 65 (OD xxxl)
Ci co zamawiali XXXL prosze zeby pamietali o wyzszej cenie.

Kase zbieram za calosc a nie laiczke jak byla mowa wczesniej. Nie mam ochoty sie z nikim szarpac o brakujace 10-20zl i pokrywac tego z wlasnej kieszeni. Mam nadzieje ze zrozumiecie.

Do kosztow bluzy, prosze doliczyc koszty wysylki 20zl przesylka pocztowa, 35zl kurier. Koszty z symulacji dla wysylki z Lodzi do Swinoujscia (420km) To jeden z najdalej wysunietych punktow w polsce od miejsca wysylki. Jesli ktos mieszka blizej i wyjdzie jakas roznica to oddam co do grosika. Nie zalezy mi na waszych pieniadzach. Wszystkie informacje bede aktualizowal w tabeli ktora tez bede tworzyl na bierzaco w miare jak pojawiac sie beda wplaty. W danych przelewu podawajcie: bluza-nick-rodzaj wysylki (kurier lub poczta) Z drukiem rusze gdy dotra WSZYTKIE wplaty, lub gdy bedzie min. 30 szt. a wiekszosc uzna ze dla spoznialskich czas minal i ruszamy z drukiem. Dlatego musicie sie wykazac cierpliwoscia tak samo jak ja :)

Dane przelewu:

Marcin Jarecki
91-120 Łódź
Aleksandrowska 10/20

ING bank
22 1050 1461 1000 0022 9035 8874

motoslide.com

697

dla mnie M-ka 1 sztuka

zaraz klepne przelew

jak bedzie wygladac ten nadruk?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

698 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-02-15 12:23:11)

45 strona tego tematu 665 post wszystko jest opisane , masz tam tez rozmiarówke wiec zobacz dokładnie i zdecyduj czy chcesz z logiem superman czy bez

! Taka informacja jeszcze od producenta , rozmiarówka jest poprowadzona według strzałek( [url]http://img714.imageshack.us/img714/1706/rozmiarwkadziane.jpg[/url] ) tzn , długość rękawa jest nie od ramienia , a od brzegu kaptura , dlatego nie którym mogą sie coś wymiary nie zgadzać .

motoslide.com

699

Nie wiem jak zapisać dokument

Radzio- 2 szt, XL, full opcja

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

700

Jak biere 2 sztuki to koszt wysyłki podwójny czy płace jak za jedną?

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

701

Zapisany jest , płacisz raz za przesyłke

motoslide.com

702

Czyli mam przelac za bluze 55zl i za przesyłke 35zl ? Jutro robie przelew, dane do wysyłki wieczorem dzis albo jutro podeśle. i Jaki czas oczekiwania na bluze ? :D

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

703 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-02-15 16:13:00)

Tak , a na bluze bedzie tzreba czekać , az wszyscy wpłacą i ruszy druk .

Jak czegoś nie wieci walcie na Pw lub GG

motoslide.com

704

ale to chwila, kto z warszawy zamawia? może się zrzucimy na jedną przesyłkę, bo szkoda mi 35 zł, a pocztą wolę - nie-e :)
jest ktoś chętny?

100% Supermoto

705

BLUZY - LISTA INFORMACYJNA

wplaty 

sebek_d       75zl
Giersik          75zl

P.S. Jesli decydujecie sie na opcje pod tytulem wyslanie kilku bluz na jeden adres dla kilku osob, to kazda osoba wplaca tyle kasy, ile musiala by wplacic gdyby paczka szla dla kazdego osobno na inny adres. Nadplate podziele po rowno i wam odesle. Rodzi sie pytanie dlaczego. Ano dlatego, ze tak naprawde nie wiem ile wyslanie paczki bedzie kosztowac, poniewaz nie wiem ile paczka bedzie wazyc, jakie bedzie miala gabaryty  i na jaka odleglosc bedzie wysylana. Chce uniknac sytuacji,w ktorej dreptam na poczte, okazuje sie, ze wyslanie paczki kosztuje 5 czy 10zl wiecej, dreptam spowrotem do domu z paczka, czekam az mi doslecie roznice i na koniec dreptam spowrotem na poczte. Powtorze jeszcze raz. Nie chce od was nawet grosika. Kazda kwota zostanie rozliczona i potwierdzona skanem paragonu za wysylke. Dodam jeszcze, ze do kazdej paczki musze kupic jakies pudelko, bo nie jestem wlascicielem fabryki tektory, zeby wam to zapakowac.

[url]https://wwwapps.ups.com/ctc/request[/url]

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]