daniken napisał/a:Osobiście do osobników rasy czarnej jestem trochę uprzedzony ponieważ nie spotkałem jeszcze w moim życiu murzyna który byłby spoko wobec mnie.
ahahahaahahahahaa, ahahahhahaaaaahahah ku... no kłade się, centralnie się kłade :D:D::D:D:D:D DANIKEN JESTES MISZCZ... buahahahaha :D\m/ zuo
A tak poważnie to
Panowie ja nie jestem rasistą - służę tutaj z Murzynami (Amerykanami) :] i muszę powiedzieć, że pomimo tego, że to my Polacy u nich jesteśmy gośćmi (w bazie-już w sumie druga w której jesteśmy gośćmi u Amerykanów)to oni generalnie są dla np. mnie osobiście o niebo bardziej uprzejmi niż połowa moich kumpli z kompanii :] (Swoją drogą nie macie pojęcia jak oni cisną na Nas-białych-mowa tu o relacjach już bardziej bliższych, koleżeńskich kiedy sobie jeden czy drugi na coś takiego w stosunku do któregoś "białasa" pozwoli, bo możecie mi wierzyć, że oni nad wyraz szybko przełamują się do ludzi w sensie pozytywnym oczywiście, ale na moje zdecydowanie za szybko :] - wszystko można przyjąć do siebie z dystansem-tym bardziej na stopie koleżeńskiej-chociaż z tego co wiem to za plecami też się z Nas śmieją) ... Czarny był np. moim instruktorem jazdy humvee i to był naprawde sympatyczny gość, naprawde dobrze go pamętam, mamy razem zdjęcia nawet i w ogóle tak rodzinnie... Hah! :D Skośnooki (Amerykański Oficer w stopniu Majora) "zrobił" mi tutaj zęba, którego w polsce 3 dentystów skazało na "ścięcie" pomimo tego, że jeszcze wtedy tego zęba było więcej :] Więc nie, zdecydowanie nie jestem Rasistą tylko... No jakoś ku... śmieszą mnie kawały o "Czarnuchach/Murzynach/Asfaltach" etc.... hahaha.... Nie wiem... Może i mam coś z deklem :] Sram na to :] a kawały typu "Etiopskie dziecko" to jest h... przy tym co ja tutaj słyszałem jeśli chodzi o pociski na białych... Swoją drogą co do tego akurat kawału to sam mam mieszane uczucia :]
P.S. Jak gram f kosza i czarnuchy fhodzom na hale to ja przestaje grać :]
Załączam zdjęcia w ramach czarno-białej integracji i co by poprzeć swoje słowa dowodami :]
Post's attachments DSC01043.JPG 110.37 kb, 77 downloads since 2011-02-13
DSC01046.JPG 118.74 kb, 74 downloads since 2011-02-13
"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1
www.youtube.com/ranger88z