211

Odp: Humor

Jeśli chodzi o te nowoczesne choroby to i tak najskuteczniejsze są tradycyjne metody.
Na grypę A H 1/ N 1 najlepszy jest gorący C2H5OH. Podobnie zresztą jak na ADHD ,najskuteczniejszy jest tradycyjny wpierdol.
-----------------
- Zośka, Zośkaaaa...
- No?
- Twój Antoś ze śmietnika coś wyjada.
- Antek, ku..a, nie żryj dużo, zaraz obiad będzie...
-----------------
- Kochanie, jubiler już był zamknięty. Kupiłem ci jogurt.
------------------
Jasiu pisze list do Świętego Mikołaja:
- Mikołaju przynieś mi braciszka.
Mikołaj odpowiada.
- Przyślij mi mamusię .

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

212

Ranger88 te o czarnuchach są mega - dawaj więcej! :D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

213

Co do twojego podpisu zapomniałeś dodać, "liczy się tylko zwycięstwo" :)

214

Jestem mało tolerancyjny wobec innych, ale na mój gust te dowcipy są słabe. Zastanawiam się nawet czy taki jawny rasizm powinien być dopuszczony na forum.   :/

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

215

ON [url]http://forum.supermoto.pl/user233.html[/url] zrobi z nimi porządek i może już nic tu nie napiszą

216

przestań pieprzyć. Piękne dowcipy, trzeba być tolerancyjnym takze dla rasistów hahahaha

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

217 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2011-02-12 23:14:22)

Wstyd i tyle. Nie będę nazywał nikogo rasistą ale dla mnie ktoś kto rozpowszechnia takie'' żarty'' ma nie po kolei w głowie. Współczuje.....

hacker33 napisał/a:

te o czarnuchach są mega

A wypowiedzi tej osoby nie warto nawet komentować, można tylko współczuć...

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

218

no to w temacie HUMOR robi się na prawdę śmiesznie

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

219

To nie jest forum katolickie by być poprawnym politycznie :) Takie jest moje zdanie.
Osobiście do osobników rasy czarnej jestem trochę uprzedzony ponieważ nie spotkałem jeszcze w moim życiu murzyna który byłby spoko wobec mnie.

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

220

daniken napisał/a:

nie spotkałem jeszcze w moim życiu murzyna który byłby spoko wobec mnie.

Bardzo dojrzała wypowiedz, stąd widzę że nie warto kontynuować dyskusji..

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

221 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-02-13 01:02:02)

Bart03 napisał/a:

Bardzo dojrzała wypowiedz, stąd widzę że nie warto kontynuować dyskusji..

Zgadzam sie z tobą .

Co nie którym zaczyna odbijać palma , co do żartów nie ma nic jesli są to tylko żarty z przymrużeniem oka na tym samym pozomie co o Blondynkach i Tesciowej .
Ale rasizmowi mówie NIE , bo co jak co , ale my Polacy powinniśmy coś wiedzieć dyskryminacji !
Wstyd !

motoslide.com

222

Barteksm napisał/a:

Wstyd !

powiedziała kasia cichopek

political correct się nie sprawdziła patra Francja, Holandia, UK, USA.......

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

223

Bondek Ty jak coś do mnie masz to napisz . Bo przypie*dalasz sie nie samowicie.

motoslide.com

224 Ostatnio edytowany przez Ranger88 (2011-02-13 09:39:09)

daniken napisał/a:

Osobiście do osobników rasy czarnej jestem trochę uprzedzony ponieważ nie spotkałem jeszcze w moim życiu murzyna który byłby spoko wobec mnie.

ahahahaahahahahaa, ahahahhahaaaaahahah ku... no kłade się, centralnie się kłade :D:D::D:D:D:D DANIKEN JESTES MISZCZ... buahahahaha :D\m/ zuo

A tak poważnie to

Panowie ja nie jestem rasistą - służę tutaj z Murzynami (Amerykanami) :] i muszę powiedzieć, że pomimo tego, że to my Polacy u nich jesteśmy gośćmi (w bazie-już w sumie druga w której jesteśmy gośćmi u Amerykanów)to oni generalnie są dla np. mnie osobiście o niebo bardziej uprzejmi niż połowa moich kumpli z kompanii :] (Swoją drogą nie macie pojęcia jak oni cisną na Nas-białych-mowa tu o relacjach już bardziej bliższych, koleżeńskich kiedy sobie jeden czy drugi na coś takiego w stosunku do któregoś "białasa" pozwoli, bo możecie mi wierzyć, że oni nad wyraz szybko przełamują się do ludzi w sensie pozytywnym oczywiście, ale na moje zdecydowanie za szybko :] - wszystko można przyjąć do siebie z dystansem-tym bardziej na stopie koleżeńskiej-chociaż z tego co wiem to za plecami też się z Nas śmieją) ... Czarny był np. moim instruktorem jazdy humvee i to był naprawde sympatyczny gość, naprawde dobrze go pamętam, mamy razem zdjęcia nawet i w ogóle tak rodzinnie... Hah! :D Skośnooki (Amerykański Oficer w stopniu Majora) "zrobił" mi tutaj zęba, którego w polsce 3 dentystów skazało na "ścięcie" pomimo tego, że jeszcze wtedy tego zęba było więcej :] Więc nie, zdecydowanie nie jestem Rasistą tylko... No jakoś ku... śmieszą mnie kawały o "Czarnuchach/Murzynach/Asfaltach" etc.... hahaha.... Nie wiem... Może i mam coś z deklem :] Sram na to :] a kawały typu "Etiopskie dziecko" to jest h... przy tym co ja tutaj słyszałem jeśli chodzi o pociski na białych... Swoją drogą co do tego akurat kawału to sam mam mieszane uczucia :]

P.S. Jak gram f kosza i czarnuchy fhodzom na hale to ja przestaje grać :]
Załączam zdjęcia w ramach czarno-białej integracji i co by poprzeć swoje słowa dowodami :]

Post's attachments

Attachment icon DSC01043.JPG 110.37 kb, 77 downloads since 2011-02-13 

Attachment icon DSC01046.JPG 118.74 kb, 74 downloads since 2011-02-13 

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

225

Wszystko fajnie tylko... ktoś kto to po prostu czyta może to inaczej odebrać, więc myślę że forum nie jest najodpowiedniejszym miejscem na tego typu żarty.

Pozdrawiam

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88