16

Odp: Kask

Mam u siebie Oneala, HJC - Carbon, Nuvo - nowe zajebiste kaski. mogę miec Foxa. Mam progripa. Progrip - Zajebiste wykonanie za dobrą cenę, HJC - High level - Carbon - extra wygląd, albo inne z średniej póły. Sam latam w Mamucie HJC. Co tu dużo gadać. Wpadajcie i wybierajcie, przebierajcie. Grochowska 85, warszawa 0 salon honda. Na hasło Supermoto.pl specjalna zniżka.
Pzdr:)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

17

Ja właśnie zastanawiam sie nad kupnem kasku, szczerze mówiąc przypadły mi do gustu kaski firmy AIROH- napewno za sprawą wyglądu. Czy wie ktoś gdzie są jakieś sklepy w Poznaniu lub okolicach z kaskami tej firmy? (bo Konin to dziura i jedynie mógłbym tu kupić coś na skuter...) I jeszcze myślałem na goglami, z tym że ja lubię "szpanować" i szukam jakieś z hologramem:) zajebisty efekt. Z tym że bardzo trudno je dostać, miałby może ktos do nich dostęp?

Husqa SM 450R

18

Brzoza, jest jakiś sklep internetowy, albo jakaś wasza oferta?

Jeszcze sorry za OT. Lucek, jaki masz zbiornik (ile L) w tej Husce?

Gogle Hologramy robił Scott i teraz to tylko od prywaciarza dostaniesz. Łatwiej będzie lustrzane. Mógłbym załatwić gogle Oakleya i do tego lustrzanki ;)

19

Ja mam u siebie gogle Progripa. Fotochromowe - same sie przyciemniaja im jest jaśniejsze słońce.

nie mam żadnego sklepu netowego. Za dużo tu rzeczy jest. nie prowadzimy sprzedaży internetowej

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

20

Airoha w Poznaniu to chyba Rapid prowadzi.
Wróć!
Motosprzęt!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

21

W Husce mam 7,5L zbiornik, co na długie dystanse nie pozwala niestety:/ Na pełnym robie około 70km...

A wie ktoś może czy bedzie jakaś giełda z akcesoriami (chodzi mi o kaski) itp do motocykli w Poznaniu? Bo nie chciałbym kupowac na slepo z neta, tylko chchiałbym kask przymierzyć, zobaczyć na żywo, a ewentualnie później z neta kupić jeżeli byłby tańszy

Husqa SM 450R

22

Moto Bazar dopiero w kwietniu.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

23

Poszukuję jakieś ciekawe i dobre gogle. Z hologramem już sobie odpuściłem, bo są w sumie tylko jedne na allegro, ale mi się nie podobają, a model który bym chciał narazie jest niedostępny, no i cena okolo 600zł... Jakie polecacie lub ewentualnie na co zwracać uwagę i o co chodzi z tymi zrywkami, filmami itp.? (Kask mam Nitro MX412, czarny z akcentami srebnego)

Husqa SM 450R

24

polecam Scott i podwójną szybkę. Zrywki są do czyszczenia z błota, zakłada się cienkie folie przed jazdą i jak w trakcie Ci się zachlapie to zrywasz i masz czyste gogle, z filmem podobnie tylko że się przewija

25

A co powiecie o firmach Progrip i Oakley?

http://moto.allegro.pl/item567875002_najnowzszy_model_gogle_scott_voltage_pro_air.html 
co powiecie o tych? warto?

Husqa SM 450R

26

Postaraj się przymierzać gogle do Twojego kasku, bo mągą się róznić i nie będą dobrze leżały.
Progrip i Oaklej to extraklasa

27

gierwi napisał/a:

Progrip i Oaklej to extraklasa

racja, a skoro przy tym to weź pod uwagę również Thor, Fox, Dragon.

yamaha xt660x

28

Na wystawie motocykli oglądałem sobie kaski NUVO o których wspomniał Brzozrider. Prezentują się na prawdę bardzo fajnie - świetnie wykończone od środka, do tego lekkie i całkiem nie drogie. Ja osobiście za tymi kaskami właśnie się rozglądam ;)

Huska SM610

29

Miałem kupić u Brzozy Nuvo w super malowaniu ale troszkę rozmiarówka odbiega od innych. Kaski są mniejsze niż u konkurencji w tym samym rozmiarze. Więc strach zamawiać. Skończyło się na HJC. Bardzo wygodny, dobrze wykonany i w rozsądnej kasie. Do tego gogle Progripa i na ciepłe dni komforcik :). Kupiłem także rękawice progripa typowe dla sporta, bo w takich dobrze mi się  jeździ.

Brzoza thx i masz u mnie kebaba z colą .

30

Maniek to żeś strzelił orzecha jak się patrzy :)
Czacha dymi, podoba mnie się.
Pewnie kask stoi na biurku z założonymi goglami i cieszy Twoje oko co? Ja kupiłem w poniedziałek Lazera MX6 Octopus i jaram się jak dziecko z nowego misia :D

yamaha xt660x