16

Odp: Oferuje pomoc. ZAKUP sprzetu z UK

dlaczego piszesz ze ebay byl dobry pare lat temu dopóki nie przyjechali tacy jak ja? a ty to jestes inny? bo widze ze tez jestes w uk. Ja wypi...alam z tego syfu juz za pare miesiecy bo mam dosyc  tego kraju takze dopoki  moge to chce pomoc i nie pisz mi ze trafil sie przyjaciel.

17

ok jesli bym chial moto za 15tys zl mega okazje z ebaya jak to widzisz? a moto chcial bym odebrac w pl ?

18

To możesz jechać osobiście i przenocować u kolegi o ile się zgodzi. Krolikktm to widać równy gość skoro chce pomagać i to za free a wy się jeszcze czepiacie naprawdę trudno mi to zrozumieć!

19

i polać mu!:)

SMR 505

20

czy można nadać motor na przesyłkę i jakie są to koszty

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

21 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-02-08 07:48:01)

terry81 napisał/a:

krolikktm hah ebay uk byl dobry jakis czas temu dopuki tacy jak ty do uk nie przyjechali  :) Co za przyjaciel sie znalazl dobre za free pomoc kolegom z forum:) hahah

Terry wytłumacz , czemu ebay stracił po przyjeździe "takich" jak krolikktm ? Bo już mnie wku*wia to czepanie sie każdego , a co Ci ku*wa chodzi boli Cie coś jak widzisz , że ktoś może robić cos bez interesowanie ?

motoslide.com

22

Barteksm napisał/a:
terry81 napisał/a:

krolikktm hah ebay uk byl dobry jakis czas temu dopuki tacy jak ty do uk nie przyjechali  :) Co za przyjaciel sie znalazl dobre za free pomoc kolegom z forum:) hahah

Terry wytłumacz , czemu ebay stracił po przyjeździe "takich" jak krolikktm ? Bo już mnie wku*wia to czepanie sie każdego , a co Ci ku*wa chodzi boli Cie coś jak widzisz , że ktoś może robić cos bez interesowanie ?

wypowiadam tylko swoje zdanie ani nie K...wie ani nic zlego mu nie mowe tymbardziej nic mnie nie bioli ,ebay stracil po przyjezdzie polakow tyle ze nic juz prawie nie ma a ceny wszystkiego sa wywindowane na maxa i wydaje mi sie ze to zbedny temat na forum pisanie ze pomoge za free bo sam wiem z doswiadczenia ze to nie takie proste wszystko.....

23

Czyli znaczy to że chłopaki nie chcą żebyś im pomagał i boją sie że nazbierasz kasy na zakupy i nigdy sie nie pojawisz, hehe:)
Pozdro Hejtersom!!

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

24

Ja bym sobie te gogle zamowił :D

Husqy SMR-R 450

25

Barteksm napisał/a:

Socho kupiłeś exc 520 ? Czy głupa rżniesz :P

na allegro jest fajny ale na kołach cross:)

26

a dasz rade sprowadzić to cudo za 1000 [url]http://cgi.ebay.co.uk/HUSQVARNA-600-SMR-EX-BRITISH-CHAMPIONSHIP-WINNING-BIKE-/250770161029?pt=UK_Motorcycles&hash=item3a6310fd85[/url] ?

27

terry81 napisał/a:

wypowiadam tylko swoje zdanie ani nie K...wie ani nic zlego mu nie mowe tymbardziej nic mnie nie bioli ,ebay stracil po przyjezdzie polakow tyle ze nic juz prawie nie ma a ceny wszystkiego sa wywindowane na maxa i wydaje mi sie ze to zbedny temat na forum pisanie ze pomoge za free bo sam wiem z doswiadczenia ze to nie takie proste wszystko.....

Zgodze sie z Tobą , możesz miec swoje zdanie , ale to działa w obie strony , my możemy miec twoje z zdanie w du*ie .
Wiem wiem świat nie jest taki piękny ludzie lubią oszukiwać , ale nie można odrazu być  na NIE i komuś coś sugerować .

motoslide.com

28

Witam Panowie ja nie chce od nikogo pieniedzy:) za zakupiony przedmiot mozna zaplacic z PL paypalem:) chce pomoc bezinteresownie poniewaz wiem ze mozna trafic okazje i lubie pomagac. Ja kupilem swojego KTM-a 625smc za 9tys(w przeliczeniu na PLNY:p) rok 2005.Jest to dobra cena czy juz nie ma okazji na ebayu?

29

Jeśli chodzi o huske napisze do gościa ile za nią krzyczy

30

jest fajna wr 450 2007 rok z kitem 480  przerobiona na sm za 10700  jak teraz miał bym jak tym wrócić to bym pojechał dlatego taki wyjazd po motor robię w wakacje   Mam do ciebie pytanie krolik  ile kosztuje wysyłka moto mniej więcej

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA