16

Odp: Film supermoto.pl wiosna.

Ku... :) zajebałeś mi pomysł. Myślałem dokładnie o tym samym :] Mówie zupełnie serio :) i nawet główne założenia filmu się pokrywają z moimi :) Myślałem o tym, żeby pojeździć po Polsce po powrócie i zrobic pierwszy film o supermoto, zawodniczym, freestylowym i każym innym - to jest dobra idea - możemy połączyć siły

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

17 Ostatnio edytowany przez JACA (2011-02-07 21:47:55)

Swietny pomysl! Napewno jak bedzie mozliwosc to pomoge w realizacji.

18

Chętnie bym się dołączył ale do grupy terrorowej jeżeli będziecie chcieli 125-tki ;)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

19

Po przeczytaniu scenariusza, dochodze do wniosku, ze musza to byc osoby za jednago miasta. Pomysl fajny, o ile nie zrobisz kopii tej reklamy, bo czytajac scenariusz dokladnie o tym filmiku pomyslalem a tu prosze, na samym dole link do niego.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

20 Ostatnio edytowany przez SUPERMOTO (2011-02-18 16:16:04)

Pomysł super tylko jak może wyjść kilku minutowy filmik jak sama ustawka to około godziny poślizgu ;)

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

21

JERY napisał/a:

Po przeczytaniu scenariusza, dochodze do wniosku, ze musza to byc osoby za jednago miasta. Pomysl fajny, o ile nie zrobisz kopii tej reklamy, bo czytajac scenariusz dokladnie o tym filmiku pomyslalem a tu prosze, na samym dole link do niego.

że ja?

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

22

Ja chcę wystąpić ! mogę nawet kilka razy spektakularnie się wyp*** :D na motorku od rodziców ;)

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

23

Ranger88 napisał/a:
JERY napisał/a:

że ja?

Ze autor watku

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

24

Ogólnie znowu sezon sie zapowiada ciekawie. Filmik wspólny, co drugi ma gopro - wiec filmiki indywidualne, rozpoczęcie sezonu sm, dużo osób zmienia fury lub robi modyfikacje. Kurna olek- niech ta dzisiejsza pogoda utrzyma się jak najdłużej.
Polatałbym, a gniję w pracy :/

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

25

Brzoza w wlkp też dzisiaj wiosna pełną gębą. Nawet już słyszałem jakiś maniaków na moto ehhh....
Mam nadzieję, że ta pogoda się utrzyma.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

26

Tak sezon zapowiada sie strasznie optymistycznie , na samą myśl już nie moge usiedzieć , szczerze wam powiem , że nie wyobrażam sobie już białych ulic jest już tak fajnie sucho .

motoslide.com

27

Ja pracuje w salonie motocyklowym. Tomek LC4 na swojej nowej Yamaszce XT 660 Adventure był u mnie, paru znajomych na ścigantach, kumpel na Varadero, a ja siedzę w robocie jeszcze przez 30 minut i gówno z latania dzisiaj. Muszę zobaczyć jak tam pogoda na weekend sie szykuje.
A moja suka dostała nowe simeringi w wahaczu, i jedno nowe łożysko, dostała czyściutki gaźniczek, inspekcję zaworów i nowiutkie okleinki Factory Effex :)

mioooooooooooooodzio - już przebieram nogami!!

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

28

daj fotkę tych oklein;)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

29

chłopaki trochę nie ten temat do oftopa :)

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

30

Sie porobilo :)

Dobra co do filmu mam jedna osobe poki co. NIe chce robic kopii tej reklamy i zreszta ona jest o czyms calkime innym.

Plan mysle ze zaczynac mozna za miesiac krecic ujecia wczesniejsze, czyli praca i tym podobne.
Na moto mozna pokrecic jak ktos cos dlubie i przygotowywuje sie do sezony.

Co do samej jazdy to kazdy widzi jaka jest pogoda ;/

Wiec Pisac kto chce ja nie bede namawial nikogo.

Jest kilka osob ktore chetnie bym wzial,ale wiem jakie one sa i nic z tego nie wyjdzie,bo sie nie beda sluchac i bedzie tylko w glowie im zapiedalanie i tym podobne. Wiec z marszu odpadaja :) no chyba ze na pismie mi sie zdeklaruja :) :)

Wiec czekam dalej na info.