Odp: X fighters + Sm
Spoko.gadałem z danielem.umowie sie na spotkanie i zobaczymy. Temat fajny.bez rolanda nie damy rady ale może pomoże.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » X fighters + Sm
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spoko.gadałem z danielem.umowie sie na spotkanie i zobaczymy. Temat fajny.bez rolanda nie damy rady ale może pomoże.
Masz rację, są zawody na parkingach, ale nie widziałem nigdy zawodów sm tylko na piachu. Nie bardzo widzę opcję połączenia tego z FMX. Pan przez mikrofon zaprosi ludzi z trybun żeby wyszli przed stadion i obejrzeli bieg kontrolny na parkingu i wrócili za 30 minut? Czy powie, przyjdźcie 2h wcześniej to zobaczycie bieg kontrolny przed fmx? A 2h wcześniej to 2h dłużej ochrony, karetek, ludzi z obsługi itp itd. Na bemowie udało się połączyć bo było wszystko w jednym miejscu. A jak spędzasz 40 tysi luda na stadion, to wg mnie musisz im wszystko pokazać na arenie wewnątrz, bo wchodzenie i wychodzenie to logistycznie operacja niewykonalna.
Nie wiem czy byłeś kiedyś na zawodach w Lublinie jak jednocześnie odbywały się "wyścigi" weteranów. Niby totalna pierdoła, 2 x po kilka kółek na tym samym torze a rozpieprzały cały harmonogram tak, że 1,5h opóźnienia można przyjąć za pewnik.
Tak przyznaje Ci racje , nie wiem jak ma to wyglądac .
to już nie lepiej zrobić oddzielne zawody sumo na bemowie z tym żeby je nagłośnił redbul to i luda by się trochę zeszło
No nie lepiej. Nie ma ludzi, którzy by chcieli koło tego chodzić, nie ma zapewne tyle kasy itp. Jak rozwiązać karetki, obsługę i całą resztę. Najlepiej gdyby red bull podczepił się pod jedną z organizowanych rund i dał coś od siebie.
Ile osób, tyle zdań. Poczekajmy co sie dowie Sabathius. Moze nas mile zaskoczy, wbrew zdrowemu rozsądkowi.
Tak sie zapytam z ciekawosci , te baraki już wszystko jest zlikwidowane ?
Bo jak jechałem zugiem w zesżłym roku na targi mtt to widziałem z okna , ze jeszcze jakieś niedobitki z jarmarku jeszcze są.
W barakach będzie park maszyn ;)
no to ci powiem że tych niedobitków nie ma :) fajny stadjon już stoi :P
Szkoda troche tego stadionu :( miał swój klimat byłem kilka razy tam i wrażenia niezapomniane "koliga dres ? nie nie butów szukam ooo buty też mam koliga chodź :D "
kitajcom dał byś 10 zł to w parku maszyn miał byś całą obsługe :P
[url]http://www.scigacz.pl/Red,Bull,X-Fighters,Stadion,Narodowy,w,Warszawie,14685.html[/url]
Ale zajebiscie,ze w Polsce, i to w moje urodziny, juz sie doczekac nie moge!!
Masz rację, są zawody na parkingach, ale nie widziałem nigdy zawodów sm tylko na piachu.
Mówisz - masz!
[url]http://supermoto-central.com/index.php?option=com_content&view=article&id=663:van-drunen-a-vermeulen-win-at-supercross-apeldoorn&catid=4:news-racing&Itemid=6[/url]
[url]http://www.scigacz.pl/Extreme,Freestylers,FMX,dopiero,w,2012,14679.html[/url]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » X fighters + Sm
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 71 zapytań