Temat: X fighters + Sm
słuchajcie skoro nie ma w tym roku extreme moto a ja mam znajomą w redbullu skontaktowałem się z osobą która jest odpowiedzialna za organizacje x fighters.
co Wy na to żeby tam zorganizować tz. bieg kontrolny?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » X fighters + Sm
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
słuchajcie skoro nie ma w tym roku extreme moto a ja mam znajomą w redbullu skontaktowałem się z osobą która jest odpowiedzialna za organizacje x fighters.
Fajno, ale ...
zeszlym razem Sabathius wlozyl mega duzo czasu i swojej kasy w zorganizowanie "biegu kontrolnego" na warszawskim Bemowie.
Nie znam nikogo innego, kto by tak się poswiecil, poza nim.
Więc zgoda to jedno a kasa i ludzie do organizacji to drugie.
Pamietaj o tym, aby potem nie swiecic oczami, bo ktos dla Ciebie/nas wychodzi u szefostwa zgode na bieg, a nie bedzie komu pozniej tego zorganizowac i po czesci sfinansowac.
Zwykle w życiu jest tak, że jak masz kase to nie masz czasu, a jak masz czas to nie masz kasy. Cięzko będzie znaleść drugiego Sabathiusa :)
Fajno, ale ...
zeszlym razem Sabathius wlozyl mega duzo czasu i swojej kasy w zorganizowanie "biegu kontrolnego" na warszawskim Bemowie.
Nie znam nikogo innego, kto by tak się poswiecil, poza nim.
Więc zgoda to jedno a kasa i ludzie do organizacji to drugie.
Pamietaj o tym, aby potem nie swiecic oczami, bo ktos dla Ciebie/nas wychodzi u szefostwa zgode na bieg, a nie bedzie komu pozniej tego zorganizowac i po czesci sfinansowac.
Zwykle w życiu jest tak, że jak masz kase to nie masz czasu, a jak masz czas to nie masz kasy. Cięzko będzie znaleść drugiego Sabathiusa :)
to po co szukać drugiego jak jest oryginał :) kurde no trzeba coś w końcu zrobić żeby wypromować ten sport!!
Ja jestem oczywiscie za tylko Crazy ma racje z tym " jak masz kase to nie masz czasu, a jak masz czas to nie masz kasy " .
"skontaktowałem się z osobą która jest odpowiedzialna za organizacje x fighters."
jakie masz na ta osobe przełoznie? czy jest zgodna na organizacje takiego biegu? jak wyglada partycypaja w kosztach z ich strony?
jak chcecie ja mam pomysł czekam na odpowiedź organizatora, a koszty no cóż myślałem bardziej o zebraniu od każdego chętnego jakieś niewygórowanej składki na ten cel.
chce tylko zobaczyć czy są chętni ewentualnie
Właśnie... To samo pomyślałem czytając temat. Można zorganizować jakąś składke. Swoją drogą - za.
jestem chętny
Nie to żebym siał defetyzm, ale widziałem X-fighters kilka razy i tam kolesie ganiają po arenie z piachu. Raz, że afaltu tam brak więc założenie bazowe SM czyli 70% twardego 30% terenu idzie się ... Dwa, że nie wierzę w to że ktoś pomiędzy hopami, najazdami, lądowaniami itp dla głównych gwiazd wieczoru, będzie w stanie ułożyć tor do SM. Nie zapominajmy że to wszystko będzie się odbywało na stadionie więc jakoś przesadnie dużo miejsca nie będzie. Jak masz znajomą w RB, to lepiej z nią pogadaj żeby w miarę możliwości nagłośnili jakąś rundę SM, wystąpili jako sponsor, rozdali troche puszek. Kasy na to nie wydadzą a coś się zadzieje.
Nie to żebym siał defetyzm, ale widziałem X-fighters kilka razy i tam kolesie ganiają po arenie z piachu. Raz, że afaltu tam brak więc założenie bazowe SM czyli 70% twardego 30% terenu idzie się ... Dwa, że nie wierzę w to że ktoś pomiędzy hopami, najazdami, lądowaniami itp dla głównych gwiazd wieczoru, będzie w stanie ułożyć tor do SM. Nie zapominajmy że to wszystko będzie się odbywało na stadionie więc jakoś przesadnie dużo miejsca nie będzie. Jak masz znajomą w RB, to lepiej z nią pogadaj żeby w miarę możliwości nagłośnili jakąś rundę SM, wystąpili jako sponsor, rozdali troche puszek. Kasy na to nie wydadzą a coś się zadzieje.
no do końca bym się nie zgodził z Toba wszędzie na świecie odbywają się rundy również na parkingach :)
No no zawody mają być na Jarmarku Europa :P z tym , że nie napewno
A przecież takie zawody mogą być na parkingu z organizowane , nie wiem jak wygląda okolica stadionu teraz bo nie byłem tam dawno . Nie chce mi sie szukać filmu , ale na zachodzie jest dużo takich typowo amatorskich zawodów rozgrywanych na parkingu wsród barierek , latarni , krawęzników itd.
Nie wiem , jak wygląda organizacja zawodów od strony papierkowej , wiec w tej kwesti nie moge nic powiedziec . Czasu też jest jeszcze , może jakis sponsro by sie znalazł hehe no to tak poł serio
a najlepiej poznaj mnie z nią :P
A gzie ta impreza miała by się odbyć?
Zajbiescie byloby dla Nas, w wiekszosci amatorow supermoto:)
moze warto zapytac Sabathiusa ile czasu i pieniedzy kosztowaly zawody przy extrememoto, zeby wszyscy zainteresowani organizacja zawodow byli tego swiadomi?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » X fighters + Sm
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 74 zapytań