Odp: Moto i lachony filmiki i fotki
może powiecie , że wybrzydzam , ale mi sie nie podoba hahhaha
mówie tutaj tylko i wyłącznie czy mi sie podoba z wygądu nic pozatym haha oczywiscie płakać bym nie płakał ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Moto i lachony filmiki i fotki
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
może powiecie , że wybrzydzam , ale mi sie nie podoba hahhaha
mówie tutaj tylko i wyłącznie czy mi sie podoba z wygądu nic pozatym haha oczywiscie płakać bym nie płakał ...
MACIE W PREZENCIE MEGAAA PAKĘ Z FOTKAMI .:: NA POPRZEDNIEJ STRONIE ::. :)
PS: teraz może nie będzie narzekania że za mało SM :D
hahah młodemu stanął
Mówcie co chcecie... Mi tam PimpStarówy się widzą :] a te zdjęcia od Brzozy to już chyba tu widziałem, ale też mi się widzą :]
Swoją drogą jakby taka co wg. Was miejsce ma w piwnicy... Otworzyła przed Wami swe krocze to każdy ciumciał by jak króliczek... :] Panowie wybredni :] No może prawie każdy, ale tu na myśli mam inne kwesite które mówyły by "NIE" :]
hah! ;) A i odpindżone czy jak tam to są te wszystkie "sportdupy" a to swoje, hardcorowe dziewczyny :]
Swoją drogą... Dla mnie w ogóle PimpStar to zajebisty wręcz mega brand...
Laski z pimpstara są zajebiste :D mi się tam podobają ;D
Wy tak gadacie, że wam się nie podobają ale jakby przyszło co do czego ;D
Laski z pimpstara są zajebiste :D mi się tam podobają ;D
Wy tak gadacie, że wam się nie podobają ale jakby przyszło co do czego ;D
No to właśnie "mówie"... :]
aaa no tak już wiem gdzie widziałem to zdjecie hahaha co do tych pimpstarowych lasek to tak zgadzam sie strasznie komercyjne są haha
Komercyjnych dup nie trzyma się w piwnicy... :]
Oj tam, jakby włączyła lachomat, to bym jej przecież nie pogonił, ale nie o to chodzi. Śnić by mi sie nie śniła, a forumowa koleżanka to i owszem. I przyśniłaby mi się i zapłakałbym po niej... Piękna jest, aż żyć sie chce :) :p
Pimpstar Rlz !
Oj tam, jakby włączyła lachomat, to bym jej przecież nie pogonił...
\m/xD
hehe nie macie o co się kłócić tylko o jakieś panny z obrazków :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To nie są żadne kłutnie :] tylko wymiana gustów :]
Z gustem jak z dupą ;) każdy ma swoją.
Jednemu się to podoba a drugiemu co innego hehe ;D
Mówcie co chcecie... Mi tam PimpStarówy się widzą :] a te zdjęcia od Brzozy to już chyba tu widziałem, ale też mi się widzą :]
Swoją drogą jakby taka co wg. Was miejsce ma w piwnicy... Otworzyła przed Wami swe krocze to każdy ciumciał by jak króliczek... :] Panowie wybredni :] No może prawie każdy, ale tu na myśli mam inne kwesite które mówyły by "NIE" :]hah! ;) A i odpindżone czy jak tam to są te wszystkie "sportdupy" a to swoje, hardcorowe dziewczyny :]
Swoją drogą... Dla mnie w ogóle PimpStar to zajebisty wręcz mega brand...
Ciekawe dlaczego jej głowę na zdjęciu ucieli pewnie trzeba worek na głowę i za ojczyznę :)
"mi się tam podoba :P z głową jest fajniejsza "
Ciekawe dlaczego jej głowę na zdjęciu ucieli pewnie trzeba worek na głowę i za ojczyznę :)
"mi się tam podoba :P z głową jest fajniejsza "
że Tobie czy, że kogoś cytujesz? Pierwsze zdanie z drugim się przeczy :] Ja widziałem... Co prawda z ryja szału nie robi, ale i tak by pierd***ął :]
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Moto i lachony filmiki i fotki
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 72 zapytań