Temat: Supermoto Wrocław....
Zagląda tu jakiś jeździec Supermoto z Wrocławia? Poślizgałbym się z kimś chętnie.....
530EXC Six Days '09
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Wrocław....
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zagląda tu jakiś jeździec Supermoto z Wrocławia? Poślizgałbym się z kimś chętnie.....
chyba ciężko będzie znaleźć bo od kilku miesięcy męczyłem fora i nikt się nie znalazł ...
No to ja jestem chetny.
narazie smigałem na lotnisku w Brzegu, mozna tam sobie ułozyć tor z opon miejsce jest. Dzis sigalem na torze w czestochowie ale na Transalpie, fajny tor.
jest cos w okolicach wrocławia opola ??
witam,
tor jest na ulicy rakietowej, naprade fajny tyle co go wybudowali, sciaglem sie tam samochodem, pare razy.
Chetnie sie z spotkam ale tylko popatrze bo dopiero kupuje motor... i nie bede jeszcze mial opanowanego slizgania sie(tak mi sie wydaje)
pozdrawiam
Jesli nie bedzie padac to od 16-18 w niedziele 3.6.07 probuje sil na wspomnianym torze. [url=http://www.automobilklub.pl/mk/index.php?cat=6]Tor wroclaw[/url]
Mysle ze paru znajomych wpadnie na jakis motorkach.
I co jak bylo na torze?
I co jak bylo na torze?
Witam!
Ja tez jestem z okolic Wrocławia!
Jak na razie nie mam Supermociaka z prawdziwego zdarzenia! Narazie mam Transa,ktorego odchudzilem, zmienilem przelozenia, wydech, poprawilem troche silnik i oczywiscie a raczej przedewszystkim chamulce!Czekam wlasnie na kola! Niestety nie mialem go jeszcze okazji wyprobowac bo uleglem wypadkowi na innym sprzecie i jeszcze przez jakis miesiac bede mogl o tym pomazyc!To razej sprzet na miasto i do ostrzejszej turystyki!
Niezmienia to faktu ze chetnie poznam ludzi ktorzy zwijaja asfalt nie tylko na miescie ale i na torze!
Czesto dzieje sie cos na torze we Wroclawiu?
witam,
na tym torze nie słyszalem jeszcze zeby ktos jezdził na motorze. Osobiscie jezdziłęm na samochodem na nim i jest dosc ciekawie ponieważ tor jest dosc techniczny z ładnie utrzymanym poboczem wiec jest bezpiecznie.
Potok
dzwoniłem na Rakietową,
nie wynajmują toru, nie udostępniają, nie wpuszczają nikogo spoza...
Pretekst jest taki, że im rozjeżdono trawę na poboczu i nikt nie pokrył szkód i teraz nie wiem co trzeba zrobić żeby tam jeździć, chyba karta sobie kupić i zapisać się do klubu... Jakies pomysły?
Jeśli ktoś się dowie co i jak i to członkostwo w klubie będzie za rozsądne pieniądze, to Ja sie pisze. Poślizgałbym się z kimś chętnie, bo jednak''trenowanie''sportowej jazdy między samochodami(choć niby na mało uczęszczanych drogach) jakoś mi nie odpowiada ;/
Ja tam lubie latac po miescie :P
a tak nawiasem mowiac to dziwna sprawa,ze nie da sie wynajac toru. Ja tam bylem jeszcze zanim zaczeli go wynajmowac... heh.Pan dozorca wpuszczal jak szefa nie bylo... Wtedy szybkie pare okrązen ale niestety samochode...
Szkoda ze motorem nie dam rady sie tam wbic...
a co powiecie o asfalcie w Górach Sowich...
z Wrocławia jest ok 60km popatrzcie na mapę: Rościszów, Walim, Kamionki, Jodłownik, Srebrna Góra, Kłodzko, Zieleniec
trasa do Zilenca jest dobra, jakies 2 lata temu zmienili asfalt i jest naprawde super!Szeroko i równo...
mozna by sie wybrać polatac :)
witam moze bysmy polatali jakos przy ladnej pogodzie,czy we wroclawiu nikt nie lata?
Zadzwoniłem dziś (30.12.2008) na tor we Wrocławiu, miła pani miłym głosem powiedziała że nie ma problemu, można jeździć motocyklem (jeśli komuś pogoda nie przeszkadza) 30zł za godzinę od motocykla
jeszcze w tym tygodniu postaram się odwiedzić motocyklem nowy tor kartingowy w Opolu
http://torkartingowyopole.pl/
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Wrocław....
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 73 zapytań