Odp: Supermotowy Terror Warszawy
spokojnie przyjadę moim tdr 50 żeby was ganiać tylko :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
spokojnie przyjadę moim tdr 50 żeby was ganiać tylko :P
[url]http://www.youtube.com/watch?v=kkuzgv8P4ho[/url] Macie te gumy haha :D Tak jak sie Bartek smieje 5 z gazu :D
ależ mi ciśnienie podniosłeś :mad: żeby było już z 10 ma plusie to o tej porze jeszcze bym jeździł a tak to kurna po 2 godzinach niecałych już zmarzłem i wróciłem do domu.
PS: mój DRZ przeszedł dzisiaj pierwsze tankowanie. Wyszło mi Pb98 = 7 litrów / 100 :D jestem w szoku :rolleyes:
Giersik jesteś w szoku bo wyszło... dużo czy mało? ;) no o 98 oktanów jaka rozrzutność :cool:
oo Sebek dawno cIe nie widziałem :P
że mało. bigbore 485 + keihin 41 myślałem że wyjdzie około 10 :) 98 zalany był bo sporo czasu stał przed zakupem i był zalany 95, dolałem ulepszacza i wyrównałem do pełna 98 ;)
:) jestem, jestem... nawet gdy się nie odzywam, wszystko widzę, wszystko czytam ;)
No dobra , ale umówmy sie co to za wynik na postoju :P
Ta już myślełm , że fora zmieniłes :P nawet z Patrykiem dzisaj gadalismy , ze Sebek chyba odpuscił
Jeśli kiedyś tam z jakiegoś powodu zmienię forum to... jedno jest pewne nie zdradzę SM. :)
dawaj na offtop bo mnie męczy ten temat zalatuje tu sezonem
[url]http://www.youtube.com/watch?v=kkuzgv8P4ho[/url] Macie te gumy haha :D Tak jak sie Bartek smieje 5 z gazu :D
a jakie masz zębatki i jaką prędkość maksymalną?
To jak dziewczyny, czas się ocknąć z forumowej zamuły ;)
Czas wypróbować na drodze wasze DRZetowe mody ;)
Daniel pochwalisz się modyfikacjami? ;)
Kto lata? :)) Warunki miodzio, ciepły wiaterek, asfalt suchy i czysty. Wczorajsze deszcze go skutecznie przemyły.
o ile pamietam 16/48 albo 52 nie pamietam juz :d a predkosc 190 jakos ale moto wpada w drgania juz przy 170 i trzeba w recz na zbiorniku siadać :)
Ocknąłeś się Patryk z odpowiedzią ;) hehe... 190max to zbiera się pewnie niczym tramwaj. :) Typowy "pocisk torowy" ;)
Sebek nie wiem czy Bico i Daniel to już nie latają :P bo coś mi sie migneło , ze o 12 mieli latać :P
Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 43 zapytań