1

Temat: SKANDAL !!!!!!!!!!

Witam napisałem do przedstawiciela firmy Acerbis zapytanie o korek wlewu paliwa do mojego zbiornika, oto jaką dostałem odpowiedź, proszę zwrócić uwagę na termin realizacji...

"Witam
Niestety nie posiadamy na stanie takiego korka, ale jest mozliwość zamówienia. Dostawa na wiosnę.
W celu unikniecia nieporozumień przesyłam zdjęcie z wymiarami korka.

Pozdrawiam
xxxxx xxxxx

Sklep internetowy xxxxxxxxxxxxx
ul. xxxxxxxxxxx xx
xx-xxx xxxxxxx
www.xxxxxxxxxxx.com
xxxx@xxxxxxxxxxx.com

jak niewiele potrzeba do założenia firmy , nawet nie trzeba miec znikomej częsci towaru a stanie...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

2

Odp: SKANDAL !!!!!!!!!!

W MotoXie maja ladne korki od reki, ale drogie.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

Mają po 89 i 199, więc faktycznie tanie nie są...

4

Spróbuj się skontaktować z firmą, której dane załączam poniżej:
info@motocombo.pl
tel/fax: (091)425 28 08
kom: 514529297
gg: 4575340
Zamawiałem tam wiele razy graty Acerbisa i nikt mi nigdy nie robił łaski
Pzdr

5

hehe ten termin to nie wiedziałem czy się smiać czy płakać...  Generalnie jak zamówię ze strony Acerbisa to mi wyjdzie cenowo podobnie a mam graty w 7-14 dni jak nie szbciej...

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

6

acerbis tak działa niestety. chciałem kupic aluminiowe handbary do mojego DRzeta. gówno. nie mają i miec nie będa bo im sie nie opłaca:)
heheheh
tak samo działają jak polonia cup.

powodzenia!!

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

7

ale to nie chodzi o acerbisa tylko o dystrybutora chyba , napisalem do acerbisa i nie ma problemu tyle ze 2x tyle mam zaplacic za wysylke kasy za granice... jedyne rozwiazanie to ebay i paypal...