Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
szarpniesz za kierę i moto samo na gumę idzie hehe ;)
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szarpniesz za kierę i moto samo na gumę idzie hehe ;)
Za bezpieczne to by nie było, haha.
Ale by było... za 2zł/litr mmmmm
ciekawe co by powiedzieli na przeglądzie jak bym z butlą na plecach zajechał.
samobójcy drzwiami obok :)
hehe, kiedys dawno temu w ,, Świecie motocykli" był artykuł jak gosc przerobil skuter na gaz :) Wszystko w Naszych rekach :)
w którymś filmiku "Szrot Team" chyba 4 część to jest fragment pokazany z takim skuterem na gaz :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=_KfDXAe3E58[/url] na samym końcu filmiku jest ta scena :)
moto jak moto i tak mało pali mi ok 4,5 ale moja fela ostatnio to z 10L masakra kupiłem bilet :(
gaz tez poszedł w góre , cena ok 2,60 już jest ,ja pamietam czasy w których latało sie po towar do Czestochowy i gaz w Myszkowie i Zawierciu kosztował 99 groszy za litr :D
ja pamietam czasy w których latało sie po towar do Czestochowy
noo to konkret :D haha
czwartek i piątek 6:00 i 17:00 SUPERMOTO 2010 na kanale extreme :cool:
Patryk dla Ciebie towar kojarzy sie tylko z jednym ! Weź pałe i sie wypałuj emo nie piją nie pala i nie biorą narkotyków ! :lol:
Socho fajnie fajnie wbijam jutro do Ciebie bo nie mam extreme .
Pochwale sie wam w sobote mam studniowke ! Wczoraj zostałem wychujany przez partnerke dwa dni przed zajebiscie k***a mam ochote pozapierdalać kuuuuuuuuurwa w najbliższych dniach wyprowadzam DR .
A mówiłem Bartek żebyś tamtą drugą wziął :)
Bo tak zrobiłem , pierwsza była w ogóle z innego świata , druga była ok fajnie sie gadało na wczoraj byłem z nia umówiony i jak tu mówią zostalem wystawiony do wiatru , zero kontaktu , gdyby wiedział jak bedzie to bym 500zł plus nowy garniutru przeznaczył na moto i juz Dr była by gotowa do sezonu .
[url]http://asiatczew1.wrzuta.pl/audio/8A0Oyb8FPon/08._wdech-_baby_to_chuje[/url] nic dodać i nic ujać ;)
pocieszę cie
mówili że ma być podobno ciepły weekendzik wiec wyładuj swą złość zap....c na DR
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.089 sekund, wykonano 45 zapytań