Temat: Trening Bemowo
WItam
Jesli jest ktos chetny poganiac swoim SMem w najbliższą niedziele po torze gokartowym na warszawskim Bemowie, to prosze o kontakt na priv.
http://www.youtube.com/user/supermoto30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Bemowo
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
WItam
Jesli jest ktos chetny poganiac swoim SMem w najbliższą niedziele po torze gokartowym na warszawskim Bemowie, to prosze o kontakt na priv.
Nikt nie chce polatac pod dachem?
Ja chce ale mam 300km do Wa-wy
Zapakuj Teddego i Mlodego, to juz wychodzi po 100km na osobe. A to nie daleko ;)
Darek możesz napisać jak wygląda ten tor czy to jest jakiś typu IMOLA czy w miarę normalny z normalną nawierzchnią
To może namówię Marcina z Torunia i jeszcze jednego kolegę i w jakimś innym terminie wpadniemy
nawierzchnia jak na parkingach w supermarkecie, czyli sliska, ale jest "psikana" takim szuwaksem co oblepia opony (jak w Imoli) i wtedy daje rade.
http://supermoto.pl/index.php?module=news&comments=1&id=188
Siemano
Jesli jest ktos chetny poganiac swoim SMem w najbliższą niedziele po torze gokartowym na warszawskim Bemowie start 11.+możliwosc ułożenia toru na płycie lotniska w inne dni szukam chetnych na mały trening w nowym roku pozdrawiam.Info 608-585-036 Pająk
Ej jak będzie jeszcze jakichś trening to dajcie znac. Mam niedaleko, a chetnie nauczył bym sie czegoś.
"Crazy_Russian" Wyslij mi prosze na priv swoj num tel to sie zgadamy Pozdro Jacek Dembiński
Ja bym był chetny ale mam moto rozebrane:( nie zdąże złożyć:( od lutego pisze sie na wszystkie treningi w Wawie:D i nie tylko:)
Dzwoniłem do chłopaków z BDSM. Dzisiejszy trening na bemowie odwołany, na torze woda stoi...
Dzwoniłem tor jest suchy lece polatac zapraszma wszystkich
Ej a jest opcja ze wczesniej dacie znac? Ferie mam wiec teoretycznie moge zawsze.
pozdr
Bedzie jutro sie cos działo na Bemowie odnosnie tych treningów? Ktos cos wie?
Tor jest mokry i nie zapowiada się na polepszenie pogody wiec lipa-gdyby cos się zmieniło jutro rano dam znać. Jak ktoś jest chętny możemy spróbować na wilgotnej płycie lotniska albo niedaleka znam fajny teren ale wszystko zależy od pogody rano dam cynk. pozdrawiam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Bemowo
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 76 zapytań