Odp: Kto z kim w jakiej klasie i na czym w 2009?
PPZM open, husaberg
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto z kim w jakiej klasie i na czym w 2009?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
PPZM open, husaberg
Reszta niewiadoma... bo w tym roku wracam do motocrossu
Ja lece w klasie 250 PZM oraz być może w OPEN jeśli kondycyjnie bede dawał rade... KTM 450 SMR
ja się zastanawiam żeby wystartować w koszalinie i może gdzieś jeszcze ... Właśnie jestem w trakcie przerabiania moto.. zawiechy itp... jak sie wszystko uda to widzimy sie na bank w koszalinie :)
Pozdrawiam wszystkich !
A dodatkowo klasa open puchar... :)
Nawet jak nie przerobisz zawiechy to startuj. Przemek Tkacz w Radomiu, polecial na seryjnej YZ450, zmienil jedynie kola i tarcze. Zawias crossowy, hamulec crossowy. I takim zestawem walczyl o podium. Pewnie gdyby lepiej wystartowal to bylby pierwszy.
Puchar 250 i moze OPEN - Suzuki
No to coś mało będzie w tym roku nas...
Myślę, że nie wszyscy z tych już jeżdżących tu zaglądają ...
A poza tym jest jeszcze wcześnie, niektórzy dopiero szykują się do sezonu ... patrz post "KLX goes to SM" ;-)
hm klasa OpEN a czym ??? zobaczymy :) ;) Pozdrawiam Wszystkich
PZM OPEN raczej nie wszystkie rundy ale część napewno:) Suzuki DR 650 SE/SM:D
PREZESKA pozamiatajcie na kupkę S1 na Aprilce SXV tylko w nowej szacie i po "lekkim" tuningu we włoszech. Niech się już zaczną te RUUUUGBYYY !!!
Hej Prezesek !!
Aż się boję co to będzie się działo ... A jak tam ciałko ? też był tuning ? ;-)
cwicze cay czas na silce a na styczen mamy w planie guadix polatac troche na supermoto z angolami...
Ja będe w Gostyniu i Poznaniu...
ale na trybunach :-)
cwicze cay czas na silce a na styczen mamy w planie guadix polatac troche na supermoto z angolami...
Czyli standarcik. Jak kazdy z nas :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto z kim w jakiej klasie i na czym w 2009?
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 76 zapytań