Odp: Kto z kim w jakiej klasie i na czym w 2009?
Ja mam jeszcze dietetyka, bo warto zrzucić parę kilogramów :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto z kim w jakiej klasie i na czym w 2009?
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja mam jeszcze dietetyka, bo warto zrzucić parę kilogramów :D
Nawet jak nie przerobisz zawiechy to startuj. Przemek Tkacz w Radomiu, polecial na seryjnej YZ450, zmienil jedynie kola i tarcze. Zawias crossowy, hamulec crossowy. I takim zestawem walczyl o podium. Pewnie gdyby lepiej wystartowal to bylby pierwszy.
No ba! Jeśli ktoś trenował pod czujnym okiem policji, ucieczki na leciwej DR600, ("ludzie mawiają", że na gumie, że o kostkach nie wspomnę ;)) to zobowiązuje :). Nie ważne więc, na czym wystartuje w tym sezonie i tak pokaże klasę. Spodziewam się nowego wojownika o podium w klasie mistrzowskiej. Powodzenia!
huska smr570:)
open,puchar polski:)
czy puchar pzm??
chodzą plotki po mieście, że Puchar PZM zmieni nazwę na Puchar Polski.
to nie plotki
No nie wiem czy nie plotki. Ja tego nie przeczytalem na stronie PZM, a uslyszalem od fryzjerki, ktora zagadala mnie tymi słowy:
"Panie Darku, a słyszał Pan, że w tym roku Puchar PZM zmienia nazwe na Puchar Polski?" ;)
chłopaki oświadczam wszem i wobec że w maju staryuję w PUCHARZE POLSKI na moim StuntMoto :) w klasie Open:P:P - bedę zajmował sie ucieraniem nosa Sergiuszowi
zapowiada się ciekawie...... :D
spokojnie, to tylko jedna runda, ale jeżeli się dua mi nie odjechać jako ostani to moze jeszcze lublin, radom dołożę...
dasz radę :) :D
Ja tez sie przymierzam do startow. Prawdopodobnie analogicznie jak Brzozrider. Moto: suczka DRZ400.
450 - czy boisz sie że będzie downgrade w tym roku na 400??:)
ojjj brzozo jedna nie uda Ci sie:P
pozdro:)
Brzoza, a jak dojedziesz ostatni, to myślisz że nie pojedziesz na inne zawody? Z doświadczeń kolegów na forum daję 80% że tak właśnie będzie :)
Oby!
Tylko zdjemij bagażnik przed ściganiem :P
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto z kim w jakiej klasie i na czym w 2009?
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 68 zapytań