Odp: poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
z którego roku masz tą crf ? nie drażni cie ten "odstający" tłumik ? :cool:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
z którego roku masz tą crf ? nie drażni cie ten "odstający" tłumik ? :cool:
Sam tłumik mnie nie drażni... centralne prowadzenie nawet mi sie podoba... Już po pierwszym sezonie zaczął mnie bardziej drażnić sam jego dźwięk. :mad: do tego stopnia że sam nie latam po ulicy by nie drażnić ludzi. :D
Ale spoko jest już jakiś tam carbonik za parę groszy z giełdy, czeka na nowy sezon. Będzie trochę ciszej. ;)
CRFa jest z 2003 roku
Miałem zamiar kupić husqvarnę 450 ale z braku pieniędzy zacząłem szukać czegoś tańszego i nawet CRF są tanie, jak u nich z awaryjnością ?
Ważne że jest od cholery części na rynku i jak by to nie było awaryjne, dostępność części to największy plus CRFy
Już tu nie raz pisałem i sam słyszałem opinie, że awaryjne są skrzynie. Zgadza się w tym wypadku moge potwierdzić, robiłem skrzynie ale koszt używanej (na wałkach na wodzikach, kompletnej) 550 zeta... więc już humor sie poprawia.
Dwa sezony latam już od groma nakręciłem km i nie robiłem absolutnie nic z wyjątkiem tej skrzyni, żadne tłoki... absolutnie nic... Dwa razy zawory regulowałem. :D i kilka baniek oleju do tego tuzin filterków.
ta crf to jedyny sprzet godny polecenia poza KTM :}
nierobcie juz Danielowi bałaganu :cool:
spotkamy sie wszyscy jak czarne bedzie juz czarne i zobaczymy czyje moto lepsze (mocniejsze) :lol:
ja jestem za tym żeby polatać po torze w zdrowej rywalizacji i bezpiecznie :) na prostej tak dla czystej ciekawości i porównania jakie są to róznice też można i nie ma co nerwów wprowadzać niezdrowych
i tak was moim 125 objadę :P
i tak was moim 125 objadę :P
Mogę potwierdzić że jesteś w stanie objechać DRZety... chłopaki Biceps i Daniel bali się nawet do Ciebie zbliżyć :D :D
Ponczo napisał/a:i tak was moim 125 objadę :P
Mogę potwierdzić że jesteś w stanie objechać DRZety... chłopaki Biceps i Daniel bali się nawet do Ciebie zbliżyć :D :D
To nie jest śmieszne, dobra seta z odpowiednim kierowcą potrafi pokazać rogi :D
Było terro i treningi. Na bemowie nie jedna DRZ wąchała mieszankę 2T, choć były i takie które sie nie dawały :)
Wszystko zależy od Ciebie Pączek :)
hehe... 2 takt do tego jeździec z brakiem instynktu samozachowawczego... to mieszanka naprawdę wybuchowa. :D :D
Ponczo to mały czubek... chłopaki byli przerażeni :lol:
Haha :lol: Terroryzował was!? :D
Sterroryzował Bicepsa i Daniela... ja starałem się mieć Poncza cały czas w lusterkach... no i powiedziałem że jak mi wskoczy na plecy i pogniecie wydech to... :D :D
Sterroryzował Bicepsa i Daniela... ja starałem się mieć Poncza cały czas w lusterkach... no i powiedziałem że jak mi wskoczy na plecy i pogniecie wydech to... :D :D
mylisz sie ja nie jedziłem w Twoim towarzystwie i Poncza więc nie mnie terroryzował hehe :P to Oskar chyba najpredzej.
ja kiedys jeźddziłem wtedy co pojechaliśmy przy zalewie
Tobie chodziło bardziej o Bartka od czarnej drz no musiałem już za tobą jechać bo nie wiedziałem gdzie lecimy :P
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » poszukuje kolektora do DRZ w wersji E
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 77 zapytań