Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Najlepszego Bartek :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najlepszego Bartek :)
:D
dzięki wszystkim za życzenia
Nie będe zakładał nowego tematu .
Życzę wam Szczęśliwych Świąt z bliskimi , fajnych prezentów , udanego Sylwestra i jeszcze lepszego nowego roku , żebyśmy w sezonie 2011 zrobili mega ustawke forumową :D . Bartek ;)
No to już do galerii sprzętów wrzucaj foty :D
Radek drz z tego roku i kawa z zeszłego :lol: już myślałem czy nie zrobić im zamiany kół haha , ale niech będą w nie naruszonym stanie .
[url=http://img838.imageshack.us/i/p1010004vh.jpg/][/url]
a z tyłu Gladius :lol: :lol: :lol: :lol:
Kawa firmy Maisto? jak tak to mam taką samą :cool:
Wesołych Świąt
SMACZNEGO JAJKA :lol:
Bartek - zamień koła, ciekawe jak to będzie wyglądało :)
ja mam wiekszą DRZetę E w skali 1-12 - moze też zamienię kółka zx gsxrem:)
Hehe temat o podręcznych (biurkowych) motocyklach sie rozwija :) Na moim biurku stoi RSV 1000, jak dorwę DRZ to podmiana kółek na marchesini z apki będzie. :D
Wesołych radosnych świąt życzy Ponczek :D
]
Radek drz z tego roku i kawa z zeszłego :lol: już myślałem czy nie zrobić im zamiany kół haha , ale niech będą w nie naruszonym stanie .
Ja u siebie podmieniłem:D nawet błotnik przyciołem na SM...
Pokaż fotki ;) I jak ? przeszczep się przyjął ? :)
Korzystając z okazji Świąt i Nowego Roku, chciałbym oficjalnie przeprosić kolegę Pedrosa73 i wszystkich których obraziłem swoim zachowaniem. Generalnie nie powinno mnie interesować na co i po co ktoś wydaje swoje ciężko zarobione pieniądze. Swoją drogą moto kolegi mi się bardzo podobało do puki nie zobaczyłem tych mało widocznych kierunkowskazów. A co do przedniego hampla chciałem wiedzieć po co komuś lepszy skoro ten co ma jest aż nad jego umiejętności. Oczywiście nie oczekuje odpowiedz, napisałem tylko co mnie kierowało zadając te głupie pytania. Pozdrawiam I Sorki raz jeszcze ;)
HAHAHA jak słodko sie zrobiło :D ku*wa chyba nie bede słodził herbaty przez tydzień :P
Nie no brawo , kultura musi być :)
Myśle , ze nikt na nikogo strasznie sie nie gniewał
czułem niesmak do tego co wcześniej napisałem więc tak, ale nie żeby słodzić i gejozić;)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.122 sekund, wykonano 36 zapytań