Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
ODWILŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiosno napierdalaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ODWILŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiosno napierdalaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miałem dzisaj takie głosne myslenie stojąc w oknie " hmmm temperatura na plusie , asfalt czarny " gdybym nie był chory nie męczył bym sie z kaszlem całą noc to mogł bym sobie dzisaj zrobic zajebsty prezet na urodziny i pozapierdalać , boże jakie to było by piekne hahaha
panowie zostawmy go na chwile samego :D
nie no już skończyłem :P
Najlepszego Bartuś :)
dzięki dzięki ;)
Dziewczny zaśpiewajmy mu! :D
Sto lat
sto...
Wóda z pieprzem?? :D Odrazu na urodzinki i na chorobe. Najlepszego ;D Ja mialem to samo tyle ze mieszkam na wsi dom mam trochu ponizej poziomu ulicy, wyjazd na ulice oblodzony, ani tam nie idzie wyjechac ani wypchac, wiec moto zostaje uwiezione w garazu :(
Bartek - Wszystkiego najlepszego.
A ja naładowałem dziś akumulator do mojej bestii. Czuję że zrobiłem dobry uczynek :p
pogoda korci ;] tylko sprzęt w częściach niestety ;/ na początku stycznia mają być podobno spore temperatury na plusie :D
wszystkiego naj Bartku ;]
haa, a ja się skusiłem :D
Wyjazd na drogę, ogień i od razu banan na gębie :D
Dzisiaj pewnie, żeby uciec od sprzątania zrobię to samo :)
no jeszcze raz dzięki za życzenia na 19 okrążeniu :D
teraz nawet moje moto jest nie do jazdy , mogła by być już wiosenna pogoda na poczatku marca to stzrelił bym moze na moto targi moto w stolicy
100 lat, 100 lat, niech zyyje nam.... ;p
A ktooo ?!?!?! :D
Baaaartek ;p
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 48 zapytań