Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
no w tym roku, tak ale musiałem sprzedać żeby kupić samochód do dojeżdżania do szkoły
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no w tym roku, tak ale musiałem sprzedać żeby kupić samochód do dojeżdżania do szkoły
pod koniec sierpnia na zawodach w kurdwanowie widziałem sie z kims od was 2 gosci , jeden na drz , drugi na lc4
Też w tym roku masz?
Będe przeżywał to razem z wami :)
gratulacje :D
Ps dobrze dedukuje , że to Ty jesteś Radek z fejsa ? :D
Jedyne sm jakie w Sochaczewie teraz to lc4 i drz a ja mieszkam jakieś 10k od kurdwanowa, ja miałem husqvarnę TE 610 2002 rok
hehe w Sochaczewie ze dwa lata temu startowałem w rajdzie niepodległości :) miło wspominam także pozdro dla Sochaczewa :D
Świetny jest ten temat.. jeżeli można pisać wszystko to tak jakby nie pisać nic. Wydaje mi się że w tym celu został utworzony ShoutBox ?? ??
gratulacje :D
Ps dobrze dedukuje , że to Ty jesteś Radek z fejsa ? :D
No ja, ja :)
Bart03: a stąd jest o wiele łatwiej wykasować posty niż z shouta i ludzie nie są narażeni czytanie tego od razu po wejściu na forum ;>>
dobrze jest :D
Bart03: a stąd jest o wiele łatwiej wykasować posty niż z shouta i ludzie nie są narażeni czytanie tego od razu po wejściu na forum ;>>
niby wolny kraj a znów o cenzurze rozmowa hehe :P
nie narzekaj :P wyobraź sobie co musi być na forum supermoto na Białorusi :D
pewnie nic ;] bo już wszyscy siedzą hehe ;]
jak komuś sie nie podoba temat to niech tutaj nie pisze, nie chłopaki??
A wg mnie jest temat zajebisty, bo jak będę chciał coś napisać to wiem że mnie stąd nie skasują :)
Przynajmniej nie powinny nasze moderatory kochane :p
nie chłopaki??
zgadza sie , człowiek musi miec miejsce gdzie bedzie pisał głupoty jedni robia to na scianach bloków , a my tutaj hahaha
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 36 zapytań