Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
piliście kiedyś prawdziwy absynth ?? polecam ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie , ale pfofesor od polskiego zawsze peipszy o poetach upijających sie tym :D
hehe polecam, ale zawsze przyda się ktoś kto dopilnuje towarzystwa po tym zajebiaszczym specyfiku;)
taa ? to w takim raze wytłumacz działanie tego hahaha :D
dzialanie to kielon, ślinotok, kielon, większy ślinotok, nagle buahahahahahahhahabuahahahahaha, kielon, rano, ktoś Ci opowiada przebieg wydarzeń ;) generalnie po 3 kielonie raczej tracisz rachube chyba ze masz zajebisty łeb.... (a może dlatego że zawsze do absynthu dodajemy trochę holandii ;)
Może nie którzy stwierdzą , że za młody jestem :lol:
Nikt nie jest za młody ;) wiem po sobie haha ;D
Właśnie miałem o tym wspomnieć. Osobiście nie próbowałem ale coraz bardziej chcę spróbować haha ;)
Tabul. A piłeś go czystego czy z cukrem ?
z cukrem i czystego i palacego sie ;) to był naprawde gorący kielon ;) dosłownie ;)a bomby nie da się porównać do wódki bo alko w tym specyfiku daje głównie powera ;)
tabul PW.
Piłem to coś, smakuje jak lek na gardło :P
jak piłes to tylko i wylacznie ten szit produkowany na rynek czeski ^^ prawdziwy jest zakazany w obrocie :) a najlepszy jaki zna ludzkosc ma zawartosc tujonu około 100mg/l i kosztuje 200$ za 0,5l :D
z redbulem jest najlepsza wóda ;) Nie czujesz smaku i ryje beret 2 razy mocniej haha ;D
zgadza sie , tyle ze pozniej ciezko spac i helikopter w lozku jest...
Cztery strony wczoraj , ile dzisiaj robimy ? :D
travarica z bazarku ale tylko i wyłącznie z bazarku bo za sklepu jest słaba hmmm może nie smakuje ale w łeb klepie jak spirytus :D ponad 60 %
takiego gówna nie pije za dużo sie naczytałem o tych podróbkach z alkoholu przemysłowego i płynów od chłodnicy
sąsiad mojej babci oslepł po takim syfie z bazaru
takiego gówna nie pije za dużo sie naczytałem o tych podróbkach z alkoholu przemysłowego i płynów od chłodnicy
sąsiad mojej babci oslepł po takim syfie z bazaru
z bazaru w Chorwacji a nie jakiegoś w polsce :D A i jeszcze travarica to odmiana rakiji
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 52 zapytań