Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
qrde a myślałem, że dyskusja będzie o moim zrytym berecie albo moim seryjnym, brzydkim parchu:(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
qrde a myślałem, że dyskusja będzie o moim zrytym berecie albo moim seryjnym, brzydkim parchu:(
My nie strzepimy języka na wasze spier*olone supermoto :D
Rozmawia sie o powąznych sprawach takich jak haftowanie na odległość . Pociesze Cie Seba , ze ja też jestem chory , ale tak mniej męsko tzn. kaszelek i katarek :P Byłem w przychodni i nawet nie wiedziałem , ze taka fikuśna doktórka tam stacjonuje . Co prawda podbijała już pod trzydziestkę , ale ja mam słabość do takich :D i odrazu zdrowiej sie poczułem ;)
Boje sie , ze przez ten temat moge do sylwka dobic do 2tyś postów :o
Bo taka jest prawidłowość... mnie w moim wieku ciągnie do 20 latek a Ciebie w drugą stronę... do matczynego cyca :D
Wiem już mi to tłumaczyli starsi znajomi hahahah :lol: bo byłem troche przerażony ,a le jesli to norma to uspokoiłem sie :lol:
:D :D :D ;) ;) jeśli wszystko oscyluje wokół płci przeciwnej, nie musisz się martwić.
A kurna pójdę na spotkanie do tej ich sali Vipowskiej i wszystkich pozarażam. :D
[url]http://www.motogen.pl/aktualnosci/ciekawostki/yamaha-wr-450-dla-bena-spiesa,art575.html[/url]
taka ciekawostka
Brzoza, jakie porównanie między twoja aktualna drz 400 E do lc4? I czego masz wpisane 450? Masz jakiś kit? :D
A kurna pójdę na spotkanie do tej ich sali Vipowskiej i wszystkich pozarażam. :D
byle byś nie zarzygał wszystkich bp planuję założyć niedzielna koszulę "husqa racing" :)
Odpowiedniejsza by była koszulka Hawajska :D :D zawsze się jakoś skomponuje z moją wczorajsza kolacją.
Seba przyznaj sie zabezpieczasz sie przed swoją słabą głową :D bedziesz miał wymówke jak Ci zakąska w gardle stanie ;)
Nie ukrywam że strasznie nie lubię nawalać się broo... pierwsza moją wódkę zapijałem mlekiem. Wódzia jest mniami...
A ja mam odwrotnie , zraziłem sie strasznie do wodki szczegolnie de luxa , bedzie to ciotowate , ale wodka zalatuje mi perfumami . Za to nie pogardzie Tyskim i Harnasiem :D , ogolnie niczym nie pogardze , ale powybrzydzać trzeba :P
od piwa to sie głowa kiwa :)
a po dobrej czystej to chyba jeszcze w zyciu nie chorowałem
[url]http://www.youtube.com/watch?v=wzTZKKrI1kQ&feature=player_embedded[/url]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 51 zapytań