Temat: Supermoto Husqvarna czy warto ?
Witam
Postanowilem stworzyc ten temat ze wzgledu ze jestem coraz bogatszy w doswiadczenia zyciowe i zanim kupie nowy sprzet tym razem postanowie zapytac mozili jak najwikesza ilosc ludzi ...
W zeszlym roku zrobilem blad , kupilem Yamahe Xtx 125 Sm silnik 4t w pojemnosci 125 i stracilem duzo pieniazkow sprzet kupilem nowy z salonu wiec pomyslcie jakie bylo moje wkur... jak podczas pierwszej przejazdrzki minol mnie autobus ....
Jednym slowem stracilem mase kasy teraz pozbywam sie mojej Xtx i chce kupic inne supermoto lecz tak jak mowie apropos 125 ja moge kupic tylko 125 poniewaz niemam prawa jazdy . Obecnie mieszkam w anglii a tutaj moge bez prawka jezdzic tylko na 125 . Ja osobiscie choruje na drz 400 sm ale mysle ze gra jest nie warta swieczki bo nawet jak bym kupil te drz predzej czy pozniej mnie zlapaia a w anglii policja jest 100% skuteczniejsza od polskiej policji oni tu moga wszystko lacznie z tym ze jak zlapia mnie bez prawka na tej drz ta ja strace bez odwrotnie juz jej nie odzyskam stalo sie tak mojemu znajomemu jezdzil gsx-r bez prawka zlapali skonfiskowali i po 14 dniach dostal zaproszenie na zlomowisko gdzie o wyznaczonej godzinie Dvla(taki niby zarzad ruchu drogowego) komisyjnie zniczyl motor w prasie ... NIchcialbym tego przezyc ...
Wiec jesli musze miec supermoto w pojemnosci 125 to chyba tylko i wylacznie 2t zeby to cos jezdzilo wiec dlatego myslalem nad husqvarna 125 sm generalnie na tym forum napewno jest wielu profesjonalistow zawdonikow wiec chcialbym uslsyzec wasze za i przeciw odnosnie husqvarny 125 sm ja nie jestem profesjonalista ani nie urzywam motocykla na codzien takze uwzglednijcie to . Bo wiem ze 2t kojarzy mi sie ze slowami awaria , naprawy , i jeszcze raz naprawy ale ja tak mowie raczej nie bede zajezdrza ltego sprzetu codziennie po 6 godzin jak to robia zawodnicy na treningach , Planuje kupic ta husqe nowa wiec czy te nowe modele to tez tak bedie ze co 30 godzin pierscienie tolk i cala reszta do wymiany ? czy to juz nieco jest ze tak powiem poprawione ? Napiszcie co wiecie panowie
Pozdrawiam