Odp: Supermotowy Browar Warszawy
Jestem chętny, lecz niestety termin nie leży. Mam nadzieje że nie jest to pierwszy i ostatni terror na 2II (dwóch nogach) w tym roku. :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Browar Warszawy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem chętny, lecz niestety termin nie leży. Mam nadzieje że nie jest to pierwszy i ostatni terror na 2II (dwóch nogach) w tym roku. :)
będę też
sadze ze jezeli cały teror wypali to mozna czesciej takie spoty robic
No to Panowie dziś rezerwuję jakiś długi stolik w Bazyliszku i widzimy się za tydzień o 20!
Pozdrawiam
spoko, jako że to już blisko będzie wigilii to uważam że w kieszeni lub siatce każdy ze sobą powinien przynieść śledzie w oleju.
Jakub jako ojciec przełożony niech załatwi opłatek :)
Obdzwoniłem już 3 lokalizacje Szwejk, Bazyliszek, Podwale25 (ten sam właściciel co Bazyliszek i te same promocje) lecz nigdzie nie ma miejsc do końca świąt i nie ma opcji rezerwacji już. Czy próbować inne lokalizacje typu Bierhalle, Browarmia?
Pewnie:)
próbuj cokolwik w takiej sytuacji...
...w akcie desperacji :D
Ja też jestem chętny na piwko :) i przyjdę z kolegą :P
i przyjdę z kolegą :P
:D :D
:D :D :D :D :D
Dobra dziewczyny w porozumieniu z Jakubem zrobiłem rezerwacje, RESTAURACJA DEKANTA Marszałkowska 55/73 salka Vip :) powiedzmy że GODZINA 19.30 (otwarte do 24)
Wprawdzie to nie knajpa ale zważywszy na okres świąteczny nie ma co marudzić ;) Zresztą jeśli będą chętni na dalsze balety... przeniesiemy się dalej. :D :D
Salka jest na 12 osób jeśli wszyscy jedzą, ale my się pomieścimy ;) Będzie kameralnie i bardziej sprzyjająco hehe... integracji to jest... polewaniu. ;)
Żywiec w promocji litr za 7.50 na zagrychę duże golony (konkretne porcje) i żeberka z metra :P :P U kucharza będziemy mieli chody.
Bedę ! a potem jakis balet ? :)
Będę i ja do DEKANTY mam aktualnie 200m :D
Będę i ja do DEKANTY mam aktualnie 200m :D
to będziesz wszystkich nocował haha ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Browar Warszawy
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 68 zapytań