Odp: GoPro
Fajna jest ta kamera ;) kusi ;p
Terror ;) ale coś wolno jechałeś. Ciągle 0 na liczniku haha ;D
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fajna jest ta kamera ;) kusi ;p
Terror ;) ale coś wolno jechałeś. Ciągle 0 na liczniku haha ;D
Gdzie Ty mieszkasz ? Co tam tak sucho ?
O boże 6:32 jakie zajebiste długie schody :D piękne naprawde
Film dobry były schody jest ok :D ,ale weź nagraj na wiosne jak atakujesz te długie kurde wogole dużo schodów tam widziałem już mi sie Starachowice podobaja :D
Ps tak wideo jest z 26 listopada , a nagrywane mogło być jeszcze wczesniej wiec te pytania odwołuje :P
Starachowice sądząc po opisie, a tak wogóle wygląda mi to na jesienny klimat :)
stary ledwo dotrzymałem do końca i powiedz czemu tak zwolniłeś przed tymi schodami ?? zbyt delikatna zawiecha czy co ??
łooo jeszcze wiele pracy przed toba :)
No nuda nuda bo samemu to kur** maskra jest latac ale bywaja ostrzejsze dni :) Ale teraz zakolcuje oponki i jak bede w domu to pozalewie polatam. Mam tylko nadzieje ze wystarczajaco zamarznie
Cross nie kazdy jest takim zapierdalaczem jak Ty :P
No nuda nuda bo samemu to kur** maskra jest latac ale bywaja ostrzejsze dni :) Ale teraz zakolcuje oponki i jak bede w domu to pozalewie polatam. Mam tylko nadzieje ze wystarczajaco zamarznie
Cross nie kazdy jest takim zapierdalaczem jak Ty :P
nie chodzi o zapierdalacza tylko brakuje jakiegos gumowania ,stopali wyprzedzan po chodniuku itd :cool:
SebaKAT napisał/a:No nuda nuda bo samemu to kur** maskra jest latac ale bywaja ostrzejsze dni :) Ale teraz zakolcuje oponki i jak bede w domu to pozalewie polatam. Mam tylko nadzieje ze wystarczajaco zamarznie
Cross nie kazdy jest takim zapierdalaczem jak Ty :Pnie chodzi o zapierdalacza tylko brakuje jakiegos gumowania ,stopali wyprzedzan po chodniuku itd :cool:
No bywa tez i to ale tego dnia kamerka przyszla i balem sie ze ja zgubie. Ale kiedys nakrece pozadne latanie bo to tez mi wychodzi. Ja to mam tak ze jak na tydzien jade na urlop to pod koniec juz boje sie wyjezdzac z domu na moto :D ale kiedys moze cos stworze z tego mojego samotnego latania
SebaKAT napisał/a:No nuda nuda bo samemu to kur** maskra jest latac ale bywaja ostrzejsze dni :) Ale teraz zakolcuje oponki i jak bede w domu to pozalewie polatam. Mam tylko nadzieje ze wystarczajaco zamarznie
Cross nie kazdy jest takim zapierdalaczem jak Ty :Pnie chodzi o zapierdalacza tylko brakuje jakiegos gumowania ,stopali wyprzedzan po chodniuku itd :cool:
hehe, właśnie, ja nie jestem kozakiem ale od kiedy kupiłem dr'z, czyli jakos w maju chyba, od razu nauka stopali i gumowan i kiedy na początku mi jakoś nędznie szlo to na końcu sezonu mogę powiedzieć że guma jest coraz dłuższa ;) w przyszłym sezonie nie zejde z moto do puki nie przejadę całego milenijnego we Wro ;) takie postanowienie
cross napisał/a:SebaKAT napisał/a:No nuda nuda bo samemu to kur** maskra jest latac ale bywaja ostrzejsze dni :) Ale teraz zakolcuje oponki i jak bede w domu to pozalewie polatam. Mam tylko nadzieje ze wystarczajaco zamarznie
guma jest coraz dłuższa ;)
a ktora metode zastosowałes naturalna czy medykamenty :D
ja chcę sie wolnej nauczyć gumy. nie że od razu cyrkle, ale taka jednostajna 20km/h by sie przydała :)
a ktora metode zastosowałes naturalna czy medykamenty :D
ale że o co kaman ? ;p
o ta dlugosc gumy :D
ja chcę sie wolnej nauczyć gumy. nie że od razu cyrkle, ale taka jednostajna 20km/h by sie przydała :)
ja w przyszłym sezonie mam plan wreszcie wsiąść na ten motocykl bo ten sezon to tylko go kupiłem i bałem sie dałem sobie czas na ochłoniecie , ale na wiosne wsiadam na niego i jade :lol:
bez komentarza ;d
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 67 zapytań