Odp: GoPro
Nagrywaj Brzoza i wrzucaj :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nagrywaj Brzoza i wrzucaj :P
mogę nagrać klepanie leszcza, tylko potrzebuję Seby do tego :) :D :o ;) :P
Zostałeś przegłosowany ogół wyraził zdanie :D zakładaj kask na głowę i gramol się na "konstrukcje" :D
To będzie najbezpieczniejszy seks w twoim życiu :D bo z kaskiem na głowie :lol:
będziesz atakował niczym batman z ukrycia jak spajder men wskoczysz na swoją ofiarę ze ściany :) wyzwól z siebie dzisiaj dzikie żądze XD NIECH KASK I GO PRO HD BĘDZIE Z TOBĄ " mam zoraną psyche nie przejmuj się mną :) "
będziesz atakował niczym batman z ukrycia jak spajder men wskoczysz na swoją ofiarę ze ściany :) wyzwól z siebie dzisiaj dzikie żądze XD NIECH KASK I GO PRO HD BĘDZIE Z TOBĄ " mam zoraną psyche nie przejmuj się mną :) "
no masakra jaka fantazja :D :D :D ps. czekam na ten filmik z dzisiejszej nocy :D
hahahahahaha, nie wiedziałem że tutaj same koniobijce są...
Jak nie wiedziałeś? jakbyś nie wiedział to byś tu nie siedział ;) i czuł się z tym źle :D skoro jest Ci tu dobrze to znaczy że jesteś między "swymi" :D
[url]http://www.goprocamera.com/products/hd-motorsports-hero-camera.php#[/url]
Czyżby Go Pro HD za 300 dolarów ?
[url]http://www.goprocamera.com/products/motorsports-hero-wide-camera.php[/url]
A tutaj zwykła za 150 dolarów ?
Coś mi się wierzyć nie chce. Coś źle doczytałem ?
pierwsza to HD a druga nie :)
To wiem. Napisałem "a tutaj zwykła" ;) Tylko trochę cena mi nie pasuje. Wyje*li by mnie na wysyłce czy jak ? Podejrzanie tanio
Ceny ok. Zobacz na allegro - gopro hero 5 wide a HD - ceny 50% roznicy. To samo na ebayu. HD weszlo i zwykla juz sie srednio sprzedaje wiec trzeba uatrakcyjnic cena :)
Właśnie ;) teraz poluję na jakąś bez HD byle filmy nagrywała w przyzwoitej jakości ;)
Planowałbym taką (albo i inną) na zimę kupić, więc jakby ktoś znalazł ciekawy link do aukcji albo chciał sprzedać swoją używkę to chętnie przygarnę ;)
Z tymi zakupami z za wielkiej kałuży to ciekawi mnie cena wysyłki. Orientuje się ktoś w tym temacie ?
sprawdzałem to i powiem Ci szczerze, że na sprowadzeniu zaoszczędzisz jakieś 100 - 200 zł. Kontaktowałem sięz generalnym dystrybutorem gopro na Polskę, kupując za granicą nie dostajesz rocznej gwarancji w Pl. jest kupa kasy na tą kamerkę ale jednak kupiłem w PL. BTW, w sezonie trzeba wspólnie polatać :)
Patrzyłem na ebay-u to za wysyłkę wołają do Polski średnio 40 $ Ciekawi mnie tylko ile cła by policzyli za taką przesyłkę przypuśćmy, że wziąłbym tą za 150 $? Na necie znalazłem inf, że nalicza się 12 % cła od wartości czyli wyszło by wtedy 24$ samego cła. Czyli (w przybliżeniu) ok 430 zł za całość. Dobrze to liczę ? Jest jeszcze coś co powinienem wziąć pod uwagę ?
Chciałbym kupić w europie ale ciężko taką znaleźć a w Polsce ich cena wynosi i tak 830 zł
A trzeba by pośmigać ;) Daleko nie ma :D
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 72 zapytań