121

Odp: GoPro

Nagrywaj Brzoza i wrzucaj :P

Black RiDeR

122 Ostatnio edytowany przez SuperMocarz (2010-11-26 22:27:53)

mogę nagrać klepanie leszcza, tylko potrzebuję Seby do tego :)  :D  :o  ;)  :P

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

123

Zostałeś przegłosowany ogół wyraził zdanie  :D zakładaj kask na głowę i gramol się na "konstrukcje"  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

124

To będzie najbezpieczniejszy seks w twoim życiu  :D  bo z kaskiem na głowie  :lol:

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

125 Ostatnio edytowany przez Ponczo (2010-11-27 00:29:11)

będziesz atakował niczym batman z ukrycia jak spajder men wskoczysz na swoją ofiarę ze ściany :)  wyzwól z siebie dzisiaj dzikie żądze XD  NIECH KASK I GO PRO HD BĘDZIE Z TOBĄ  " mam zoraną psyche nie przejmuj się mną :) "

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

126

Ponczo napisał/a:

będziesz atakował niczym batman z ukrycia jak spajder men wskoczysz na swoją ofiarę ze ściany :)  wyzwól z siebie dzisiaj dzikie żądze XD  NIECH KASK I GO PRO HD BĘDZIE Z TOBĄ  " mam zoraną psyche nie przejmuj się mną :) "

no masakra jaka fantazja  :D  :D  :D  ps. czekam na ten filmik z dzisiejszej nocy  :D

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

127

hahahahahaha, nie wiedziałem że tutaj same koniobijce są...

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

128

Jak nie wiedziałeś? jakbyś nie wiedział to byś tu nie siedział  ;) i czuł się z tym źle  :D skoro jest Ci tu dobrze to znaczy że jesteś między "swymi"  :D

129

[url]http://www.goprocamera.com/products/hd-motorsports-hero-camera.php#[/url]

Czyżby Go Pro HD za 300 dolarów ?

[url]http://www.goprocamera.com/products/motorsports-hero-wide-camera.php[/url]

A tutaj zwykła za 150 dolarów ?

Coś mi się wierzyć nie chce. Coś źle doczytałem ?

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

130

pierwsza to HD a druga nie :)

131

To wiem. Napisałem  "a tutaj zwykła" ;) Tylko trochę cena mi nie pasuje. Wyje*li by mnie na wysyłce czy jak ? Podejrzanie tanio

Go big or go home!

132

Ceny ok. Zobacz na allegro - gopro hero 5 wide a HD - ceny 50% roznicy. To samo na ebayu. HD weszlo i zwykla juz sie srednio sprzedaje wiec trzeba uatrakcyjnic cena  :)

133

Właśnie ;) teraz poluję na jakąś bez HD byle filmy nagrywała w przyzwoitej jakości ;)
Planowałbym taką (albo i inną) na zimę kupić, więc jakby ktoś znalazł ciekawy link do aukcji albo chciał sprzedać swoją używkę to chętnie przygarnę ;)

Z tymi zakupami z za wielkiej kałuży to ciekawi mnie cena wysyłki. Orientuje się ktoś w tym temacie ?

Go big or go home!

134

sprawdzałem to i powiem Ci szczerze, że na sprowadzeniu zaoszczędzisz jakieś 100 - 200 zł. Kontaktowałem sięz generalnym dystrybutorem gopro na Polskę, kupując za granicą nie dostajesz rocznej gwarancji w Pl. jest kupa kasy na tą kamerkę ale jednak kupiłem w PL. BTW, w sezonie trzeba wspólnie polatać :)

135

Patrzyłem na ebay-u to za wysyłkę wołają do Polski średnio 40 $ Ciekawi mnie tylko ile cła by policzyli za taką przesyłkę przypuśćmy, że wziąłbym tą za 150 $? Na necie znalazłem inf, że nalicza się 12 % cła od wartości czyli wyszło by wtedy 24$ samego cła. Czyli (w przybliżeniu) ok 430 zł za całość. Dobrze to liczę ? Jest jeszcze coś co powinienem wziąć pod uwagę ?
Chciałbym kupić w europie ale ciężko taką znaleźć a w Polsce ich cena wynosi i tak 830 zł

A trzeba by pośmigać ;) Daleko nie ma  :D

Go big or go home!